stress

Som det ser ut så är det frukost nu, och sen ger vi oss in till stan för att handla lita, jag ska hitta mig en fin vårjacka och ett par leggjeans som det ser ut, annars vet jag att mamma klaggar en vårjacka är ju viktigt hihi, skulle egentligen åkt till väla men nu har vi försovit oss i en timme så blir nog bara att gå på kulla gatan och sen på söder eftersom att jag har tandläkaren också idag i eftermiddag så får se vad som hints.

Kvällen leder oss mot att kanske först dra upp till mormor en sväng får se om vi hinner för ska på kalas också för lilla leon annars får det bli imorgon som sagt.

Har varit lite glömsk men mmikan min lillasyster tävlade nyss Svenska Mästerskapen och slutade på en tredje plats alltså bronset var hennes, riktigt härligt gjort. Första året där och du tog medalj det är riktigt härligt gjort <3 . 

härligt väder

vaknade upp bredvid mitt hjärta, när solen sken in genom fönstret. Har precis varit uppe och ätit fukost blev roste mackar med oboy (y) så smarrigt men nu ska det bara städas upp lite och sen blir det att åka till bussen för ska hem om idag och hämta lite kläader för imorgon bär det av till väla en sväng och sedan på kvällen blir det kalas för lilla leon :)

Vilken härligt väder, blir väl att hitta på något mysigt idag för idag ska bara jag och älskling vara ensama det var ett tagsen, vi var aldedes ensama så får la se vad dagen leder till för idag är det inget bestämt. (:

tjingeling

underbar kväll

Nu har helgen gått, den rullade på väldigt fort men inte så konstigt nu när ida födde lilla melvin, all lycka till er ida och fredrik med familj.

Sen var mamma & pappa på bröllop igår när maggan och essa gifte sig, dem var riktigt fina och kvällen verkar varit väldigt lyckad. Såg massvis med fina bilder, och dem var riktigt vackra och fina, all lycka till er.

Så när mamma och pappa skulle åka blev det att jag och älskling skulle passa lillebror så när dem åkt tog vi och fixade till oss och tog bussen ner till olympia och spelade bowling, fantastiskt kul och sedan där på gick vi till pizzerian och satt där och åt, väldigt mysigt och trevligt sen på vägen hem gick vi in om affären och handlade film och gottgott så när vi kom hem blev det att dem spelade lita spel playstation och sen låg vi i soffan och kollade film med ljus och godis <3

2010-03-26 melvin

sitter hos älskling nu, har nyss kollat en film :)
För er som inte vet så födde ida lilla melvin den 26/2-2010 så underbart gullig <3


Bilden på Melvin som ligger på webbisar :) <3


Jag och Melvin på BB <3 Idas bebis <3




VÄNTAN!

Sista dagen på praktiken var idag, väldigt tråkigt :( har haft så fantastiskt roligt och trevligt där, riktigt mysigt har det  varit men man ska inte klaga för mycket för nu har jag även fått sommarjobb där så kommer ju tillbaks då och det är alltid positivt.

Väntan, väntan, väntan har varit sen klockan 7 imorse, man bara går och väntar till han kommer ut. Men hon var inne på förlossningen sen dess så bara hålla tumnmarna på att han kommer snart för tusen, man spricker ju snart av väntan och orolighet hur det går för ida och även fredrik, all lycka till er <3

Ja nu har man påsklov, wiihoo eller vad man ska säga. Har fått ringar nu också, och sen kommer tandställnigen efter lovet, puuh fyfan men sen när tiden gått så är man bara glad över att man valde tandställning. Ibland får man lida pin bara för att vara fin ;) thihi.


IGÅNG SATT

IDA BLIR IGÅNGSATT IKVÄLL!  (:


till min saknade vän, kikki ivanoff!

kikki ivanoff.. var ska jag börja någonstans? jag lärde känna dig genom helsingborgs wrestlingteam och det är jag glad över. sedan vi började prata med varandra där som små började vi att umgås mer på fritiden och hittade på massa bus! sommaren 05. haha, ska man skratta eller gråta? vi var ungefär 99 % av det sommarlovet där och riktigt kul hade vi. jag trivdes så bra med dig, en äkta vän. minns du tillexempel när du, jag lotta och dennis badade i deras pool? eller när du hade sånna små muständer godisar på ditt rum som jag åt hela tiden. eller när vi var hos mig, när vi busade i höghusen eller tjuvringde! ja vi har hittat på massa gumman. minnena är för många för att skrivas ner men saknar dig, ja det gör jag!

du är nog den jag har skrattat mest med, den jag har berättat mest hemligheter & den jag har litat på mest. kommer du ihåg när vi alltid ringde hon tanten, när vi frågade efter någon emelie? när hon fick damp. hihihi! jag minns den studsmattan i hasslarp, som ni hade på vid er lekplats. att vi ofta hoppade på den.

nu när jag tänker efter så saknar jag dig otroligt mycket. våra minnen är oslagbara! våra barnsliga bråk, långa nätter och även tävlingar! vi fick alltid mötas och jag förlorade alltid över dig. jag var alltid glad för din skull, men ville någon gång iallafall vinna över dig! men det gick inte. jag minns att folk ofta frågade när vi berättade att vi hade mötts; vem vann? och självklart var det du varenda gång. men du var duktigare än mig, så var det ju bara.
det som hände med vår vänskap var synd, att vi gick skilda vägar och inte träffas så ofta nu. men det blir väl så när man växer ifrån varandra. jag slutade på brottningen, vi fick pojkvänner och började hitta nya vänner på våra nya skolor. jag har kul med vänner, det har jag. men inget slår våra tider tillsammans kikki, varken någon människa eller något annat. det vi hade, den vänskapen vi delade, den var bäst! jag hoppas verkligen att du har det bra med ludvig och att du trivs i din nya lägenhet, att allt är bra med dig och din familj. du kan bara höra av dig när du vill träffas, för vår vänskap rostas aldrig ut trots vår kontakt senaste året.

jag saknar dig och hoppas att vi får någon slags ändring på detta någon gång i framtiden! jag älskar dig gumman / emelie lindell <3 

 



eventuellt

har varit väldigt dålig på att uppdatera nu på de senaste dagarna, men har haft min praktik och däraför går det lite upp och ner i skrivandet. Praktiserade hela helgen, men nu har jag fått vara ledig måndag och tisdag så har varrit och tagit det lugnt och även varit i ängelholm en runda, kollade runder lite i affärerna hittade en par skit snygga skor till melvin som han ska få av mig då i dopppresent sen när pengarna kommit :)

Dagen idag blir det att ta det lugnt, varit med ida på sjukan i två timmar idag och nu eventuellt blir hon igång satt på torsdag den 25/3-2010 men det är bara/endast eventuellt så vi får la se hur lång tid det tar innan han kommer ut. Men all lycka till er ida och fredrika <3

Blir att åka till älskling sen i eftermiddag, ska ha en liten myskväll flr oss själva. Det behövs ibland det också. Annars nu innan blir det bara att snacka lite med mamzii och idizen ett tag och även fixa upp på rummet och ta ett varmt skönt bad! PS: Hoppas att ni fortfarande kommer följa min blogg fast jag har blivit lite seg (; Tjingeling.


ibland

Idag har jag haft en sådan dag när allt inte blir som man tänkt sig. allting har väl i stort sett bara blivit helt fel och jag har kännt mig alldedes tom och inte vetat vad jag skullat göra, har verkligen kämpat för att hålla ett stadigt ansikts uttryck idag framför alla fast jag verkligen mått piss, känt mig helt ensam och övergiven men inte mycket och göra åt när man känner att man inte vågar prata med precis vem som helst, och den man verkligen älskar finns inte ens där för en, en sådan dag verkligen skit! ;( ibland blir man bara bortglömd och då vet man inte vad man ska göra, utan man blir allt känsligare bara.


morfar <3

efter att man ätit frukost med mamma och ida så blev det att lägga sig ett tag och sedan kom moffe ett tag och satt och snackade med mamma medans jag fortfarande låg i sängen reste inte mig fråns det var dags. Sen i bilen berättade mamma att morfar hade varit på sjukan på grund av en sak inatt, hoppas det inte är något alvarligt och att det går bra på röntgen på måndag <3 du betyder mycket för oss morfar och vi är alltid på din sida både i vått och torrt <3 we loves you <3

Praktiken går fortfarande lyssande och det är alltid skönt. Men nu väntas inte kvällen så mycket mer blir att kolla film och lite annat antagligen får se vad som händer tjingeling <3


dålig natt.

Godmorgon alla folk :)
Natten inatt var fruktansvärd, har nästan inte sovit ett skvatt! Känner bara hur ögonen vill sluta sig igen men det går inte, kroppen har blivit pigg men inte ögonen. Legat och vridit och vänt på mig nu hela förmiddagen för att kunna somna om men ickes och nickes!
Har haft så ont inatt så det inte varit klkot asså, men antagligen så går det väl över nu för kollade i speglen och där jag drog ut tänderna har börjat dra ihop sig nu till fint så antagligen det som gjort så fruktansvärt ont, men bara så jobbigt och så går jag 15-21.30 idag så det blir nog lite tufft men det får väl ta sig det med! Kämpar man så går det, ska även lägga ner en alvedon i fikan nu snart i jackan så jag har med mig det nu fall i fall det skulle vara något. 
Dagen idag har ju inte varit så possitiv på grund av det, men det släpper väl och förhoppningsvis gör dagen bättre för man känner ju inte sig på ett toppen humör när det är så precis. Men men har faktiskt varit och lämnat vince på dagis idag också och snart kommer mamma och ida med bullar som vi ska äta sen blir det praktik, tjingeling.

Ja man blir väl lite off, eftersom man har ont  xD



stan med mormor

Imorse blev det att jag och ida tog bussen in till hbg, och sen vidare ut till Höganäs. Där vi skulle träffa mormor som var väldigt längesen för mig. Började med att vi åkte ut till hennes Loppis väldigt fin och fantastisk, satt och pratade lite och hade det trevligt blev även att vi åt där (pizza) gottigotti, hihi :) 
Vidare sen vid halv ett tog vi bussen hem till mormor, eftersom dem flyttat till dem nya höghusen, väldigt mysigt och fint och underbart blev att vi tog en kopp kaffe där och snackade lite sen bar vi oss inåt mot stan och gick på gågatan i affärerna där jag fick en fin tröja och ida bebis kläder, riktigt fina tack så hemskt mycket. En riktigt fantastisk och roligt och härlig dag med fint välder.
Tack för denna dagen mormor, och hoppas verkligen att vi kommer börja träffas oftare nu och även få bra kontakt igen och med det menar jag en toppen kontakt :).

Väl nere i stan möte jag sandra och snackade lite med henne, och sen kom älskling in så var med honom ett tag och nu har jag kommit hem, måste även till läga ett stort tack till dig moffe som hela tiden ställer upp för oss, <3 och dig har vi ju redan en toppen kontakt med :)

Nu är det bara 6 dagar kvar, tänk vad tiden har gått fort <3
tjingeling


mormor

Godmorgon allt folk :)
praktiken går hur bra som helst, trevligt (: jag är lite seg på att uppdatera på grund av att har praktiken och sedan är jag trött när jag kommer hem så försöker att vara aktiv på bloggen under tiden alltid när jag kommer hem, men oftast nu de senaste dagarna har jag haft så ont i flabben och varit allmänt trött!

Har även varit med mamma rätt mycket nu dessa dagarena på förmiddagarna och det har varit mysigt och trevligt, nu när jag har praktiken så träffas vi ju mycket mer plus att dem är snälla och lämnar mig och hämtar mig varje dag, <3

Idag bär det av till Höganäs med Ida för att träffa mormor, är ledig idag så tänkte passa på eftersom det var rätt längesen. Vem vet vad det blir av dagen sen? det får vi se men har kvälls tid imorgon igen:)
Måste även till läga att jag älskar mitt hjärta, förevigt vi älskling <3


kvälls inlägg för kvällen (:

lämnade lilleman på förskolan imorse men han ville mer med mig hem igen än att stanna där, men efter ett tag läste det sig och han stannade kvar, och när jag var på väg ringde tandläkaren och så blev min tid ändrad till klockan 10 istället för klockan 15 alltid skönt att ha det gjort tidigare :)

Efter tandläkaren mådde jag inte så bra, blev yr och fick svettningar men det släppte efter ett tag och sen när jag och morfar kom hem efter tandläkaren så kom mamma och så sa hon direkt att jag var likblek, så har lite lågt blodtryck eller vad det heter nu, men det är sånt man kan få efteråt. Så nu ska man ha alvedon ett tag om det behövs, och även dricka sån blutsaft usch.

Men nu sitter jag framför tv men älskling och lillebror kollasr något barnprogram och har nyss ätit lite middag, gottigotti, men var svårt att äta eftersom att ena sidan går det inte på för tänderna åkte ut på den sidan idag och den andra sidan har jag riktigt ont i för är ngt konstigt där, så får väl se om det blir bättre eller vad.

Så dagen har bara blivit att dricka riktigt mycket oboy, både varm som kall (y) det är även prima gott thihi.
men nej nu ska jag mysa med älskling och bara ta det lugnt för nu kom även papzen och mikkan hem. Tjingeling



Morgon inlägg (:

Godmorgon alla läsare (:
Kvällen igår gick väl hyffsat fort, alltid roligt och trevligt! Hoppas bara att dom tycker desamma om mig men det känns så i alla fall och det är alltid skönare att gå ditt då.
Dagen idag är väl rätt skön, är ledig men är ändå uppe så tidigt haha, men ska lämnan lillebror på dagis om en timme så blir att sysselsätta honom nu på morgonen och sedan äta lite fukost och gå och lämna honom fast han ska få cykla idag,  nu när det är så fint och skönt härligt väder, märks att det börjar dra sig mot våren!

Nej nu ska jag inte sitta här mer på min lediga dag, utan vi hörs sen i eftermiddag när jag varit hos tandläkaren och dragit ut dem andra två, usch fyfan! tjingeling


kvälls inlägg :)

ligger i sängen nu och känns som om det är dags att sova faktiskt, jobbade kväll idag eller hade praktik nu ikväll eller vad man nu ska säga. Roligt och trevligt men man blir så klart trött när man inte är van vid det :) Dagen var katastrof imorse måste jag säga, haha men endå helt underbar ♥

är så jävla trött nu efter kvälls jobb så blir att ligga och kolla film nu och mysa lite sedan soova som jag tror att jag kommer somna väldigt fort efter denna kvällen, och denna jäklans huevärk jag har, fyfan! Sen väntas det tandläkaren imorgon och att dra ut ytterligare två tänder och skräcken har jag redan eftersom att jag har fortfarande ont i min ena tand sen sist, så ska även be dem att kolla det imorgon. bättre att vara säker än osäker!

Godkväll :)

allt blir bara fel, varför?
snart väntas det att gå in och lägga sig i ett skönt SPA och bara slapna av och låta tankarna flöda lite!
Imorgon väntas det att praktiken börjar igen, denna veckan kommer bli väldigt tuff men det går säker fort det också ska vi se, men men nej nu orkar jag inte skriva mer!

Godförmiddag :)

Fick även detta fräcka igår, skit coolt måste jag säga men ni fattar inte vad det är och det är för att just nu är ni lite efterblivna. Men men skulle bara lägga upp denna bilden snabbt för nu väntas det middag och det ska bli riktigt gott för har stor städat huset, bilder kommer inte på det.




Godmorgon :)

Godmorgon, vaknade upp bredvid mitt hjärta blev att ta en morgon dusch och sen äta frukost. Har så fruktansvärt ont i min tand bredvid där jag drog ut, skulle inte förvåna mig om dem gjort någonting fel /; men ska ju ditt på tisdag och dra ut två till och är det inte över då så ska jag fråga varför? ..

Gårdagen var att följa med älsklings mamma till malmö och vara hårmodell för henne sen kom vi hem vid 18:30 och då bar det av hem till älskling, så bytade om och sen åkte vi hem till hans mamma och åt middag med dem och kollade melodifestivalen. fyfan anna skulle inte vunnit utan salem al fakir eller eric saade!!!

Kommer även snart en bild på vad jag fick för grej igår :) <3

kvälls inlägg

tänkte skriva ett kvälls inlägg,
hade egentligen tänkt att åka till basse idag, men så blev det ickes och nikes för att vi viste inte hur vi skulle komma hem sen inatt och plus att jag är lite yr och har ont lite i munnen sen tänderna! Men fick även ett trevligt samtal innan från älsklings mamma, om att vara hårmodell imorgon i malmö med henne en heldag. Så ja varför inte? så bär av till malmö imorgon bitti och kommer hem imorgon kväll efter den långa dagen då, även älskling ska jag försöka få med ditt, hejhopp!

Nej nu ska det bli att ligga och kolla på Let's dance och sedan får vi se vad kvällen leder till men blir nog film och mys eftersom ska upp tidigt imorgon och det är skönare att somna tidigare när man har ont sen tandis, så får väl se hur mycket min värk vill väcka mig inatt, det lär ni märka för skriver jag något inlägg sen efter detta så är det tack och vare det! Tjingeling <3


Godförmiddag (:

NEJ NU BÄR DET AV NER TILL STAN ;b


Godmorgon :)

fy vad denna veckan gått riktigt fort, :)
verkligen älskar min praktik plats där är så undebart och roligt.

Började 06:30 imorse, och sen bara gick tiden hade morgon tur idag, men tyvärr skriver inte om min praktik plats för det är tystnadsplikt, men det går riktigt bra och klockan bara springer iväg. Tog bussen hem, väl hemma gjorde jag lite saker som skulle fixas och sen blev det fixa med mamzi, papzi och moffe :)

När det var klart så gick pappa och moffe till sjukgymnasten och jag & mamzen körde till systembolaget och handlade lite, sen bar det av till rusta där man handlade lite, som jag viste att hon skulle göra thihi. När vi var färdiga bar det av till att hämta mikan på skolan men fick sitta och vänta i bilen i en halv timme för vi var väl allt lite tidiga... hahah och nu sitter jag här med en varm kopp tee eftersom att det är skönt för tänderna, värkana har minskat men nätterna och morgnarna är inte dem bästa precis. Men men vad ska man göra? 

Ikväll blir det let's dance men älskling sen får vi la se vad dagen blir av innan och efter det, för denna helgen ska vi vara ensama och mysa själva det var ett bra tagsen nu, och imorgon har vi dessutom 1år och 3månader. 
tjingeling ;b 


Globen

SNART ÄR DET FINAL I GLOBEN PÅ MELODIFESTIVALEN 2010
VEM TROR NI VINNER AV DESSA TIO?





1.Salem Al Fakir
2.Timoteij
3.Eric Saade
4.Ola
5.Darin
6.Andreas Johnson
7.Peter Jöback
8. Jessica Andersson
9. Pernilla Wahlgren
10.Anna Bergendahl

 


Godmorgon :)

Började praktiken 06:30 imorse så det var tidig morgon och väldigt trött måste jag säga eftersom att jobbade kväll igår också, men upp och hoppa blev att fixa barnen och sedan städa, så imorgon är det bara köket, så får vi se vad det blir mer att göra imorgon för har morgonturen då också.
Annars när jag kom hem var moffe här, har inte gjort så mycket kollade vince när mama och pappa stack och handlade lite och då passade jag även på att bada, så nu väntar bara en kopp kaffe och sen kanske älskling kommer ikväll om det är okej för mamzi och papzi men det tror jag, brukar inte vara några problem :) <3

Idag är det torsdag den 11/3-2010 och den 24/3-2010 är det beräknat att ida ska få sin lilla melvin, men vi får väl se om han kommer tidigare man kan väl alltid hoppas att den lilla gullungen kommer snart, han börjar bli en liten tjockis ;) 2,6kg men det var inte det jag tänkte skriva utan har fortfarande ont efter dessa jävlans tänder, haha och snart är det dags att dra ut dem andra två usch fasar redan för det, eftersom att dessa två jag dragit ut har jag fått ont nu efter, nätterna är värst men inatt sov jag faktiskt hela natten, skööönt! :)


 


dragit ut

förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera men hinner liksom inte med, och orkar inte sitta på datan så mycket heller, liksom varför ägna sin dag åt att sitta på en data hela tiden när man kan göra annat om dagarna? nej men praktiken har ju kört igång och tandläkar- besöken har kört igång. ska gå hos tandläkaren nu en gång i veckan fram till den 31mars (men det är bara två gånger) men ska dra ut tänder för att sedan få tandställning.
Så igår var jag och drog ut två tänder fyfan ont gjorde det inte men efteråt är det inte så skönt så på hela min dag igår åt jag bara lite ravioli till kvällsmat /: men det var jätte gott men givetvis när man inte får äta så är det alltid så god mat hemma och så blir man sugen på allt som är gott, det är det värsta som finns!

Nu är det bara exakt två veckor kvar till IDA föder lilla Melvin, måste säga att tiden har gått oerhört fort nu under hennes graviditet, kanske inte för henne som mått så fruktansvärt dåligt men för mig har tiden bara knapprats iväg. Fast nu är det bara två veckor kvar så skönt men man vet ju aldrig om han ploppar ut för tidigt eller kanske till ock med försent? nej hoppas allt bara går bra nu sista tiden och att du mår bra, men snart kommer lyckan <3 Läs gärna hennes blogg så får ni höra hur hon mått, verkligen fruktansvärt sjukan hela tiden nästan eller bara kolla den för allmänt roligt men släng då gärna in en kommentar också: http://barazidiz.blogg.se/  ..

Dagen idag leder inte till så mycket mer än praktiken och försöka äta och sova för har inte sovit ngnting inatt nästan, tack ock vare dessa jävla skit tänder som ska ut. Nej nu orkar jag inte sitta här mer, men ska försöka att bli bättre på att uppdatera, tjingeling.

tuss

sitter här framför datan med en varm kopp jordgubbs tee, och kollar lite film men hade tänkt att fixa lite saker snart och ta tag och fixa till dem så det är klart sen och även hinna plugga lite i körkorts boken men det blir sen ikväll när jag är färdig med det andra, skulle egentligen träffat mormor imorgon men blir ändrat till torsdag på grund av att ska till tandläkaren imorgon och dra ut två tänder fyfan säger jag bara usch så blir på torsdag istället efter praktiken :) 
Blir snart att kolla en film under tiden också, men det går ihop till ett i slutet så men annars har jag inte så mycket att skriva just nu för är så jävla trött. Tjingeling :)


praktik

imorse vaknade jag bredvid älskling när larmet giick, klockan 5 fyfan det var längesen det ringde så tidigt men han bara vända sig och somnade om hur lätt som helst men för mig var det bara dags  att gå upp för idag började min praktik på vätten mellan 06:30-11:00,
För er som ej vet vad vätten är så är det ett korttidsboend och där ska jag ha min praktik nu i tre veckor fram, verklar vara väldigt trevligt.
Men sen när jag hade slutat så kom moffe och hämtade mig och lämnade mig här hemma så blev det att gå upp där baby fortfarande låg i sängen den grisen. men han började ju inte fråns klockan ett så darför hehe, följde med honom ner till stan innan och lämnade honom sen nu har jag nyss kommit hem, blir att ta det lugnt och vara lite med mamma, lillebror och hans mamii dom har nyss kommit så nu får jag la vara lite social men dem gör pannkakor thihi ska bi gott att smaka när det blir klart.

Helgen var fantastiskt, orkar inte skriva nu men blev att lana, sen iväg och fira ida och sen blev det att fira elin och även den andra lillkotten :) tjingeling


Huffhuff

Godmorgon alla människor :)
Idag fortsätter en stor dag sen iigår för de tjejer som är och tävlar i klippan lady open, det gick ju bra igår så bara hoppas på att det håller i sig de samma idag. Men min lillasyster är uppe i falköping och tävlar Ft-cuppen all lycka till dig syster, ge nu järnet och visa var skåpen ska stå <3

Igår var det Lets dance och det var stefan och malin som åkte ur, så nu är dem bara fyra kvar och snart final:
1. Claudia och Tobias 2.  Willy och Charlotte 3. Mattias och Cecilia 4. Molly och Jonathan.
Ja undra vem som vinner hela lets dance men matias och cecilia var väldigt duktiga igår så vi får väl se vem som tar hem vinsten snart :)

Ja annars händer inte så mycket just nu, ligger vakan själv medans Baby och simon ligger och sover fortfarande! haha bara jag som är en liten morgon människa men det är väldigt skönt och vädret ser ut att vara väldigt fin så funderar på att ta tag mig lite i kragen och gå ut och motionera lite för har börjat ta tag i mig lite med att komma i form, har faktiskt börjat byta ut lite onyttigheter mot nyttigheter istället. Och det måste jag säga att det är riktigt skönt och liksom har inte så stort sug just nu av fettig mat och sådant, men ikväll får vi se vasd dagen tar oss till först ska vi på kalas hos ida sen vet inte om det bär av hem till mig för ska med mamma imorgon till lilllebrors lillebror som fyller år , men ikväll blir det även att se melodifestivalen, så shake that as!

stress och sömnbrist?

Stress och sömnbrist gör dig inte bara lättirriterad. Det leder även till för tidigt åldrande – och till att kroppen lättare lagrar fett.


När du stressar utsöndras hormonet kortisol i kroppen. Det bryter ner muskelmassan samtidigt som det får kroppen att lättare lagra fett, särskilt kring magen. Insulinbalansen störs och aptiten ökar.

Är du trött blir du mer sugen på söt och fet mat för att piggna till, och det är förstås extra farligt. Dessutom leder stress och för lite slummer till att du åldras i förtid. Kroppen behöver vila för att återhämta sig och förnya cellerna.

Tar du inte dina tupplurer som du ska riskerar du även depression, diabetes, högt blodtryck och utbrändhet. Därför är det livsviktigt att du kvartar ordentligt! De flesta människor behöver sju till åtta timmars sömn.

För att få det, se till att varva ner på kvällen innan läggdags. Låt sovrummet vara tyst och lugnt. Undvik kaffe och hård träning under de sena timmarna – men motionera mer än gärna på dagen. Fysisk aktivitet gör det lättare att slumra när du ska. Satsa också på regelbundna sovtider.

 


ÄNTLIGEN ÄR DET ETT G

ett ord räcker dagen igår skriver vi inte om!!
men imorse fyfan vaknade upp bredvid mitt älsklade hjärta och så blev det att käka jordgubbsfil med flingor till frukost sen åkte vi till bussen blev bussen hem nu på morgonen för jag började inte fråns halv tio så blev att snacka lite med mamma,mikan,ida och lillebror sen gjorde jag v mig och gick till skolan så jävla härlig och soft dag fick även reda på att jag klarade mitt engelska betyg idag hade ig varning i det inan men jag klarade det, så jävla skönt så ett godkänt har man nu, bara att älska förfan! haha

nej nu sitter jag här och skriver lite medans älskling  slutar snart i skolan så blir ner och möta upp han sen, ska kanske även ner i stan med ida först och handla min present om hon inte har glömt det, för det vet man ju aldrig. haha nej nu ska jag inte sitta här med tjingeling.


vårdcentralen?

ojoj dagarna bara springer iväg just nu vart tar dem vägen egentligen? Igår var det bara skolan och sen åkte jag och älskling hem till honom och när vi kom ditt la vi oss för att vila lite eftersom att det hade varit en lång dag i skolan med rätt mycket men då blev det att vi åt lite middag och sen gick och la oss i sängen för att vila men blev att vi somnade och vaknade till vid 12 så blev bara att vända sig om och sova vidare.

Så idag vaknade jag upp bredvid honom, gjorde en kopp tee och sen var det att åka till bussen och till skolan var det tänkt men så har jag nog åkt på urinvägs infektion så blev att ta bussen hem och sen till vård centralen men ringde först och så sa dem då att jag skulle prova med att dricka 2 liter citron vatten och ett antal glas med tranbärs dricka och bada i bara ljummet vatten. Och sen är det inte bättre till imorgon så ska jag ditt på morgonen. Efter samtalet blev det att kolla när lillebror spelade spel och sen åkte vi med mamma till klippan för att hälsa på ida och äta frulle hos henne, fast lillkotten hade redan ätit pannkakor den lillskiten ;p 
Blev att vara där ett tag, då man även träffade på japanerna som var riktigt rädda för Dino thihi.. Åkte vidare sen till citygross och familia för att mamma skulle handla present till lillkottens lillebror för ska ditt i helgen på kalas alltid trevligt :) och nu är vi hemma och jag har nyss kommit upp från mitt ljumma bad måste säga att det är mycket skönare att bada i varmt, haha nej nu ska jag ta och göra något nyttigt, tjingeling.




upp och hoppa

Godmorgon alla glada människor :)



Ja upp och hoppa, gick  upp klockan 6 imorse fyfan man är å litte trötter. Men har gjort mig en kopp te och nu sitter jag här, ringde även och väckte älskling nyss, haha så jävla roligt alltid lika trött men blev även att väcka lillebror och säga till mikan så nu har jag sälskap i soffan av bror min :) Han ska vara sportagus idag i skolan, så gulligt. 
Men ja nu ska jag väl ta ock fixa mig lite och den lilla skiten sen blir det frukost för vår del närmsta timmen nu någon gång (: Tjingeling. 

  

huevärk

Var i skolan exakt hela dagen, men det brukar jag vara men idag var en sån dag då jag hade extremt mycket huevärk den började redan klockan 8 på morgonträningen och sen så gick jag ända tills fyra eftersom man ska ju inte gå hem för huevärk fast jag kände verkligen att det vasr skit jobbigt och bara ville hem och lägga mig men nej jag stannade störrigt nog var det bara att sjuksyster finns ju aldrig där när man behöver henner ;p
När jag kom hem blev det att direkt gå och ta en aldrin och en varm kopp tee och lägga mig i sängen ett tag sen kom mamma och moffe hem och då bjöd moffe mig på semla, riktigt gott :) snackade lite och så sen tog jag bussen ner till stan och skulle möta upp älskling men först träffade jag sara så blev att snacka med henne lite, och sen kom älskling så satt vi och snackade lite och så kom emil, blev även lite prat med honom sen åkte vi, och sen vidare åkte jag hem första natten vi ska skulle sova utan varandra, men det gick bra, men man kände ju att det var mer ensamt för jag vet inte på hur länge vi inte har soviti utan varandra. Men men åkte hem och tog mig ett riktigt varmt och skönt bad, på med morgonrocken och sen äta middag  med lilleman blev potatis, kött, brunssås och morötter så fruktansvärt gott måste jag säga, men efter det var jag helt slut så gick in och la  mig ett tag i sängen somnade då en timme, skönt eftersom då kunde jag plugga efteråt :) sen var det bara snacka med älskling och godnatt! tjingeling.

hjärtljud

Detta hemska blåsiga kyliga väder, uch snälla kan det inte bara sluta någon
gång! Hoppas att alla har sussat gott och drömt sött, för det har jag gjort,
vaknade upp bredvid älskling imorse, fixade till mig och sen körde dem mig till
bussen pga att älskling inte börjar fråns klockan ett den lyckosen ;p sen när jag
satt på bussen blev det att titta lite i engelska boken och läsa lite för har ett
engelska prov sen halv elva som ska avgöra engelska betyget, så hoppas att
jag klarade det.

Men annars har det inte hänt så mycket för började halv tio och slutde två så rätt
kort dag, men när jag kom hem blev det att ta en kopp te och snacka lite med
ida sen åkte jag med henne till barnmorskan och så fick jag höra lilla Melvins
hjärt
slag väldigt häftigt måste jag säga, sen åt vi vars en semla sen hämtade
fredde up henne så åkte jag ner och möta upp älskling så blev det bussen hem
till honom <3




RSS 2.0