skidor eller inte?

åhh hatar att vakna tidigt på morgonen, men roligt att väcka älskling då får han damp när klockan bara är nio, men det är så roligt :) och jag vinner alltid. dagen startar alltid positivt men vem vet om det blir ändringar när man ska plugga sen som vanligt, men vill man klara allt så måste man vara aktiv..

funderar även på om vi ska med och åka skidor i morgon, klart det är roligt och underbart men vi får se hur det slutar om vi står i baken imorgon eller inte. Men annars idag är inget så speciellt bestämt utan att vi ska vara ensama denna dagen för det var ett tagsen.

Nej nu väntar téet och dagen så hejsvejs

ström avbrott

började halv tio idag så skönt och slutade kvart i tolv kan man säga mer än gött? nja jo om man hade varit ledig annars tycker jag att det där var rätt softa tider, hände inte så mycket i skolan så när jag kom hem höll moffe och papz på att bytya soffan för dem hade handlar en ny, så dem somnar väl gott ikväll antagligen i den ;p hehe.

men stack rätt fort ner efter jag packat till älskling och mötte upp honom i stan så åkte vi hem till honom käkade lite sen stack vi till citygross och handlade lite blev faktiskt nya kastrull och ljus och sånt denna gången också vi är smarta och duktiga haha.

Sen vi kom  hem har vi tagit det lung strömen gick här ute innan för någon sån grej under marken hade gått sönder i ledningen eller något så dom fick komma hit och fixa den, och det tog sin stund det. Men annars har jag bara pluggat och älskling har hjälpt mig lite sen har han spelat, och jag har pluggat nu i fan över 3timmar tro fan jag ska bli pluggis asså , nej fyfan aldrig i livet !!!

nej nu ska jag dra från data fyfan men har i alla fall gjort 2/4 läxor känner mig jävligt stolt faktiskt men nu väntar det bara mys med älsklingen ikväll och kolla film sen blir det äta scznitsel och sånt gottgott. men det skiter jag i just nu för nu längar jag bara till att slänga mig i sängen och bara mysa och kolla film med en kall cola!




öppethus

började tidig morgon med styrketräning, jag och emma hade gjort upp ett eget tränings pass och det gick riktigt bra. Fick även beröm av tränaren att vi skulle fortsätta så. Och det är alltid roligt och ett plus i kanten att höra, för då blir man mer motiverad till att fortsätta.

men annars hände det inte så mycket hemma efter skolan, pratade lite med mamma som var skönt och roligt för inte så ofta man pratar så mycket lägre så. En liten extra rolig sak var ju även att jag fick höra några positiva saker som någon sagt till mamma men inga namn, men blev iaf riktigt glad och att det finns folk som ser och hör mig och förstår hur jag känner.

sen tog jag iaf bussen ner till stan och tog tåget där ifrån till ängelholm för att älskling hade öppethus, och han skulle visa mig runt, och han var riktigt fin i sina arbetskläder :) så var vi där tills klockan sex sen åkte vi hem till mig och käkade och kollade film och sooov!


snöstorm

Givetviss så kommer mer av denna kalla kyliga snön, sån snöstorm det är ute.
Känner bara rysningarna i kroppen när man kollar ut genom fönstret, gås huden bara reser sig.
Då gäller det gott att varma sig och dricka varm oboy och sitta under täcket i soffan, så mysigt :)

Från det ena till det andra: som sagt ibland somnar man så gått, igår när jag kom hem från skolan hade jag sån jävla huevärk så gick och la mig somnade direkt sen kom älskling vid fem tiden och väckte mig så la han sig hos mig så somnade vi direkt sen väckte mamzen och mikan och väckte oss så var det dags för middag det blev god mat potatis, köttbular och brunsås. sen gick vi bara och bada sen blev det starta film så somnade vi direkt igen men så e det efter långa dagar i skolan.

Men lilla kikzi sov lite för skönt eftersom hon hade lyckats stänga av två alarm i morse, som skulle göra så hon kom upp i tid till skolan, men istället vaknar lilla jag med panik vid halv åtta ... blev att slänga på sig kläderna och dricka ett halft glass oboy och gå till skolan :) sen hade vi biip test eller vad det heter sprang bara så jag fick VG på det eftersom jag inte ätit något till frukost och hade träningsvärk sen brottar träningen igår så är jag nöjd blir mvg nästa gång får man hoppas då ;p thihi.


huevärk

godmorgon i kylan!
Fyfan lovat snöstorm imorgon, vi får se hur det slutar. eftersom att det var ju -18 grader imorse så man vet aldrig hur det slutar. Men hoppas fan inte att det kommer mer snö, nu kan fan solen och värmen komma! Ut med snön in med solen! Men vaknade hemma hos baby idag så hans pappa körde mig till bussen sen blev det att gå från olympia till Idrottens hus. Skit kallt. men det är det värt eftersom den träningen är så härlig, och juag tycker verkligen om den, den gör mig motiverad. Inga problm att gå upp alls eller så när man har älskling bredvid sig och sen träning :) ..

Åter till skolan, fyfan siken huevärk jag fick, jag som hatar att ta panodil eller vad som helst tänkte fan ta en, men givetviss är inte skolsyster där man kan fan börja undra, hon är fan aldrig där? men fick bli att bita ihop fast det gjorde huvudet tyngre och slöar men stannade tills vi slutade i alla fall lika bra eftersom man är inte sjuk för man har huvud värk bara till att stanna tills dagen är slut.

Sen hemma blev det en paniis direkt, och kolla lite tv och käka lite macka. Medans mamma körde och handla sen lämna mikan på träningen kollade jag vince men han lekter med sina kompisar så dom klarade sig själv. och nu sitter man här som ett jävla fååån! ;p men får min önskemat idag och det blir potatis, köttbullar och brunsås med lingon och ketchup så jävla gott måste jag säga. Nu ska älskling komma, äntligen i love you so much!
hejsvejs.


tandis

Puuuh ibland vill man bara ha längre helg, men ny vecka, nya dagar alltså nya tag!
Skolan som vanligt då, fast hade bara idrott på morgonen med dans riktigt kul faksitsk sen blev det hem om och duscha snabbt och dra upp älskling så ner till tandläkaren och få fixat nya tider,avtryck och bilder.
så nu verkar behandligen komma igång, känns det som men man vet aldrig hur lång tid det tar, dem säger ju alltid men då kallar vi dig snart igen så var redo men sen kan det endå ta ett antal månader..

Juhupps hem efter det snackade lite med ida och tog en fika sen kom mamma och vince fast då var det dags för mig att dra mig tillbaks till skolan eftersom att jag började igen, fast slutade efter 40minuter så det kändes ju lite roligt, men fick iaf reda på att min Ideologi prov som jag gjorde i fredags hade min lärare rättat och jag fick VG faktiskt väldigt glad över det om man får säga så, jag är stolt över mig själv thihi. 

Blir träna brottning imorgon bitti, härligt att få svettas lite på morgonkvisten ;p men annars händer det väl inte så mycket mer än att nedräkningen börjar väl ta sig så idag är det 9dagar kvar sen är det Wiihoo! :D

helgen

Som sagt helgen skulle vara lugn nu efter veckans pluggande, som verkligen tog kol på en, helt slut i huvudet.  Så blev att ta det lungt med älskling och äta middag hos hans mamma sen åkte vi hem till honom och tog det lungt och hade en riktigt mysig fredag. som sagt vad är bättre än fredags mys men gottgott? :)
Sen på lördag blev det iväg och handla lite sen kom sebastian till oss så spelade vi lite data och kollade film och hade allmänt rolig, tänk två killar stå och laga maten, och duka, sedan diska och plocka undan allt, det var rätt roligt att se men som sagt det kan jag nog säga att kvinnor är bäst på ;p .

Sen hände inte särskilt mycket mer eftersom sen på söndagen blev det plugga lite och sova och ta det lungt bara jag och älskling för har något litet prov denna veckan så gäller väl att träna till dem nu också, och ligga i så man snart blir dum i huvudet!


efterlängtade helg

äntligen fredag allt pluggande läggs åt sidan, så skönt att slippa allt det! och väsrta veckan är över med alla stora prov så nu väntas det bara att se hur det egentligen har gått. men det känns som det har gått bra på allting eller iaf hyfsat så nu gäller det bara att hålla tummarna och vila ut sig över helgen. för sen startar alla projekten antagligen. stressig men inte lika stressig som nu får man hoppas får då blir jag förbaskat förbannad! ;p

Bort från skolan och den efterlängtade helgen har kommit, även om det bara är två dagar så är det så jävla skönt ska bara ta det lungt och låta hjärnan vila av sig och äta gott. Men ska ner i stan ett tag sen och kika lite sen blir det att åka med älskling hem så ska vi vara där över helgen och då blir det att gå i mysställ och bara softa genom dagarna för det är vad jag behöver nu, glöma allt arbete och allt annat mög..
 

 


gäller att bita ihop in i sista sekund

vilken jävla vecka måste jag säga, fyfan för skolan ibland!
Denna veckan har vatt en total plugge vecka för mitt huvud, liksom först ett jävla stort prov på fucking 200sidor är dem duma i huet eller? och ofta liksom man ska kunna det utan till sen men iaf skit i det sen muntlig redovisning, och vidare ett stort engelskprov plus tre nationela i det och sen ett stort samhälls prov imorgon som vi ska sitta med i typ 2 och en halv time? varfan vill dom köra slut på våra hjärnor? men efter det har vi redovisning igen plus ett litet test på redovisningen vi haft.

Denna veckan och förra veckan har bara varit så jävla mycket, suttit och pluggat dag ut och dag in, men då hjälper det fan inte heller om man ska sitta med alla olika vad tänker dem med? men livet är hårt ibland som sagt utbilda sig är ju inte det lättaste men i såna här fall när man bara vill slå blackout gäller det att bita i hop in i sista sekund och få all den stöttning man behöver :) och det har jag fått men jag hoppas verkligen att jag har fått bort mina IG varningar idag hade ju den värsta i engelska men detta provet skulle vara ett prov för att se om man klarade G och det kändes som om jag klarade det men man vet aldrig, man får aldrig hoppas för mycket! för då kanske änglen spricker.

Men bortsett från pluggandet har det väl varit en härlig vecka förutom att man varit tvungen att bita ihop in i sista sekund och att huet har hållts på att spränga men hoppas det lungnar ner sig efter måndag. Men annars har brottningen kommit igång helt på skoltid och vi har haft 2 träningspass och dem har gått bra, känns skönt nu att träna lite smått igen plus att styrketräningen har man ju, men jag hoppas verkligen att denna träningen i skolan bygger upp mitt brottar intresse igen, eftersom jag tycker brottning är roligt och jag älskar verkligen att träna det är detr jag tycker om bäst just nu är jag i en fas där jag mer är bara sugen på träning inte tävling, men får la se om skolans träning klarar bygga upp mitt förtroende igen på det, men som det ser ut nu är det ljust och jag tycker verkligen om den vi får i skolan, och klart att man saknar den gemenskapen i klubben!

Ibland är det inte alltid lätt att hantera allt på en smäll.
men jag hoppas att det fortfarande finns chans och möjligheter.
Bit ihop är bara mitt ord.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0