jobb

Jobbjobb, det är det ända jag gör i min hjärna. haha nej men jobbat idag och det ska jag göra imorgon också! Fast delad dag men även om man tänker puuh så har jag en positiv tanke i huvet, för när jag slutar blir det biokväll med min älskade. :)

Imorgon blir det även till körskolan med pappa för att göra synundersökningen så att jag får börja övningsköra så bara vänta tills jag kommer ut i trafiken, se upp! nej nu orkar jag inte skriva så tjingeling

morgon



Godmorgon, klockan är inte alls mycket just nu men ska iväg och jobba så då är det bara till att dra sig upp! Ligger i sängen men ett glas oboy nu för att piggna till ska snart gå ner till cyklen. Verkar som om det kommer att bli en skön sommardag idag också, riktigt härligt.

Idag blir det först att jobba och sedan träffa jennifor en runda och fixa lite, sen blir det hem igen och se vad dagen leder till. Men ska ner i stan och hämta lite saker tills imorgon. :)

Nej nu ska jag inte ligga här med för tröttare blir jag, så ha en underbar dag. Tjingeling

godnatt

Godkväll. Vilket härligt sommarväder vi haft idag, denna värmen är så härlig även fast det blir för varmt ibland. Men hellre det. Gjort lite blandade saker idag, men inte hunnit att planera som jag skrev att jag skulle men ska ta och göra det medans jag går igenom mina jobbpass sen.

Ligger i sängen nu och myser, har nyss hjälpt mikan med sin blogg om hur hon ska skriva för att det ska bli roligare att läsa men kika gärna in på hennes nu och kolla hur det gått hittils för henne:
www.ivaaanoff.blogg.se då blir hon säkert super glad och släng gärna in en kommentar till henne kanske?

Nej nu ska jag ta och fixa lite grejer och sedan blir det mys och sova. helt underbart! Finns en hel lista som måste fixas, nu under sommaren så tjingeling.

sunshine



Godmorgon. Vilket härligt solsken att vakna till när det lyser in genom fönstren :) Veckorna och dagarna bara rusar iväg och idag är det redan tisdag. Planerar dagen nu på morgonen, lite att göra idag men tar det under frukosten.

ska även fundera ut lite saker idag som måste hinnas med att göra! Men dagarna bara springer iväg, men får väl försöka att planera in ändå! hehe.

Nej nu ska jag väcka älskling och sen blir det frukost och ut och bada i poolen, så tjingeling!

läsare

Godmorgon mina underbara läsare.
Hoppas ni haft en bra morogon, det har jag haft och nu bär det av att träffa mormor :)

uppdatering:
Blev att jag och älskling åkte in till höganäs och hem till mormor, var där ett tag sedan promenerade vi ut en härlig runda alla tre, fick även en jätte super fin klänning av mormor. Kommer bild sen! :) Sedan gick vi vidare och åt på pizzerian. För min del blev det faktiskt en kyckling sallad :) eftersom det var så varmt ute, satt och snackade en del och sedan promenerade vi tillbaka hem till mormor och var där ett tag. :) En fantastisk, rolig och trevlig dag :)

Vidare sedan blev det att gå ner mot stranden snabbt och vidare hem till carina! Spelade lite badminton och tog en fika uppe på balkongen väldigt trevligt det med :) .

Sen blev det dags att åka hem men väl när vi kommer hem stoppar linus och frida oss och frågar om vi är sugna på macdonalds. Men nja ja lite blev vi ju smått, så blev att vi tog caben in till hbg och käkade macdonalds med dem, babys papzi bjöd, så snällt :) .

Nu ska jag och älskling krypa ner i sängen och starta my name is earl! :) och ha en myskväll, med chips och dippa en onyttig dag detta. men tjingeling.

lovely



Godkväll. Hoppas ni alla hade en fantastisk midsommar för min var helt fantastisk måste jag säga. Och även dagen efter var helt underbar! Orkar inte skriva så mycket just nu, men dafgen idag har varit att vara ute hela dagen och solat, spelat fotboll och sen bad! Så har fått lite färg.

Imorgon blir det att åka in till höganäs och träffa mormor och sedan vidare hem till carina! Och vara där under kvällen! Är även skit förbannad över en sak som jag fick reda på i morse, fattar inte hur man kan göra så, så mycket som jag ställt upp för dig. Och en sak e säker, du ska inte lyckas att försöra för mig för jag vill ha en lyckad och ha en förtroende framtid! <3

Snart är långledihgeten slut, så snart blir det jobbjobb. Nej nu ska jag lägga mig och skriva i min hemliga dagbok. Om lite mer privata saker som inte alla har med att göra eftersom att det vissa som läser min blogg som inte har med mig att göra! Så tjingeling!

midsummer



Godmorgon mina goa läsare.
Idag är det midsommar så ha en fantastisk trevlig midsommar dag och gör den utav det bästa möjliga. Själv ska jag tillbringa min med älskling och ett antal andra. Så ikväll lär det bli festa! (y)

Slutade 8 imorse som sagt skrev ju att jag jobbat natten om ni läste mina natta inlägg. Var ju tvungen att sysselsätta mig lite så jag inte skulle somna. Så nu har jag inte sovit ordentligt på 2dygn bara en timmne samanlagt och det var igår på dagen som jag vilade.

Nu kom mamma & pappa hem, dem har varit och handlat. Så nu ska jag gå och ta på mig för har nyss tagit ett långt skönt bad eftersom nu hart jag min *långa ledighet* som varar fram till onsdag. Så¨dem dagarna ska bli toppen blir nog att spela tennis och golf! (:

Nej ha en härlig midsommar afton, och håll i hatten!


nightworking

Godnatt mina kära läsare.

Själv jobbar jag just nu men alla ligger och sover och jag ska vara vaken helt själv. Lite läskigt tycker jag att det är men sån tur kan jag tarra både mikkan och älskling på mobilen lite. Så är lite elak! mohaha men jag tycker det är skoj. Jobbade som sagt natt igår med men lyckades inte somna när jag kom hem mer än en timme efter att mamma fick mig att lägga mig då hon lam sig och snackade med mig och då somnade jag i en timme ungefär.

Så andra natten på rad nu, har med mig en flaska coca cola (0.5l) och två nektariner men den ena har jag redan ätit. thihi funderar på om jag ska gå och sätta mig i soffan och kolla lite tv och läsa lite i körboken men det är så tråkigt, fattar ena stunden men sen när jag tänker på något annat är det glömmt igen. Hm, jahapp?

Imorgon är det midsommar som ska tillbringas med mitt hjärta, och några andra. Blir en hel mysig dag med mycket skratt får man hoppas, men lekar det finns redan planerat! ;)

Ett litet meddelande till mormor:
Hej mormor, såg att du kommenterat! Blev jätte glad med tanke på att jag inte har ditt nummer kvar i mobilen men hade varit roligt om du hade kunnat ringa mig någon dag så vi kan träffas igen, är ledig nu mellan fredag fram till onsdag då jag kommer att påbörja mina tuffare pass. :) Kram <3

work



Godmorgon alla läsare :)
Hoppas ni har haft en underbar natt och sovit gott, för själv jobbade jag natten och var vaken hela tiden, fast det var svårt eftersom att jag gick upp klockan sju på morgonen samma dag och trodde inte att jag skulle bli trött. Men jovisst men jag somnade inte iaf och det är huvudsaken :)

Kom hem för ungefär en timme sen och då hade mamma lagat gott kaffe till oss, så har precis snackat med henne lite och nu sitter jag här men funderar på om jag  ska ta en kopp till och sedan dra mig till lekplatsen med lillkotten så vi leker lite, så jag blir dödstrött oh bara somnar direkt. För ska jobba natt idag igen så håller tummarna att jag kan få lite sömn innan för just nu har jag blivit pigg och det är inte bra :( haha!

Har jobbat ett antal dagar och pass denna månaden och darför går uppdateringen i vågor. Men har två pass kavr denna månaden så antagligen blir det lite bättre men sen i juli och augusti har jag mycket jobbjobbjobb så uppdateringen kommer verkligen att gå i svakor och vågor. Men nu har jag förvarnat er. Tjingeling.

clean

Godmorgon, hoppas ni har sovit lika gått som jag har, men att ni fortfarande sover. Klockan är inte så mycket och jag är ledig under dagen. Varför inte sova då? nej för det kan jag inte, har försökt. Men nej. Älskling jobbar så funderar på om jag ska ta och städa upp lite här inne och börja förberedda till middagen sen.

igår blev det lite träning, skulle egentligen ut ocyh gått en lång runda och mysig men hade inte skorna med mig för det så istället stannade vi hemma och styrketränade lite. :)

Nej nu ska jag inte sitta här, men hoppas på en solig dag idag med, och ha en fantastisk dag. Tjingeling.

tripp



vaknade precis, skönt att vila lite. Har inte gjort så mkt idag mer än att varit ute i solen och sedan tandläkaren. När jag kom hem somnade jag och nu sitter jag här med ett glas oboy. :)


drive in



vaknade upp bredvid älskling tidigt imorse när veckar klockan ringde. Själv var det min första lediga dag men nope inte det kunde inte somna om efter alla dessa larm han hade startat.

Så blev att jag också gick upp, så vi kunde äta frukost tillsamans men sen när det var dags för honom att jobba så gick jag in till frida ett tag och snackade lite, sen beslöt vi oss för att gå en runda med ebba. Blev en hyffsat lång runda på 45minuter.

När vi kom tillbaks så blev det att lägga sig att sola lite, har fått rätt mycket färg på ryggen. Men vill ha det på benen också. Men imorgon ska jag dra och sola lite, och sen på fredag också.. Är ju midsommar i helgen så får hoppas att jag får av mamma att sola där :)

Nej nu ska jag ta och duscha av mig för var ute och träffade baby innan när han hade lunch och givetvis skulle jag också få lite färg på mig tyckte han.. haha men nu blir det att läsa lite i körkorts böckerna för imorgon ska jag dra ditt och göra syntest så jag kommer att få börja övnings köra :) . Tjingeling.


Godmorning




lillasyster och lillebror <3

Klockan är inte så mycket just nu, men ska och jobba så då är det upp i ottan som gäller, familjen kommer också hem idag! skönt att träffa dem med också! Cyklen har klurrat väldigt mycket för mig, kedjan har hoppat ett antal gånger haha, men hoppas den inte gör det nu på morgonen också ;p

Såja sista jobbpasset för denna helgen. har jobbat hela helgen fast idag slutar jag sex, så idag kommer jag iaf hem på kvällen så man orkar vara uppe ett tag, men var uppe rätt länge igår kollade på bröllopet, och det var väldigt fint och sött. Tal och utseende och gäster helt fantastiskt och speciellt brudparet.

Nej nu ska jag äta lite frukost och sen ta på mig för att dra mig mot jobb. Så ha en fantastisk dag och hoppas på fint väder. :)


i love him!



dålig uppdatering, men skriver på måndag, har långa arbetspass just nu så är väldigt trött. så blir endast mys och goss med älskling framför tv nu när jag kommit hem, och så har det varit ïgår och förrgår med. <3 i love him!



happy laughter

blev inte som tänkt igår, blev först tandläkaren och det gick ut märkt men fick så ont i tänderna så blev att vi åkte hem och åt frukost. sedan blev det allt värre så gosade ner oss i soffan, och kollade på; på smällen sen passade vi lilla melvin medans ida var iväg och fixade lite viktiga saker som var tvunget att göra. Men bara så roligt att få passa deras lilla prins!

Familjen är som sagt i bengtfors och har lite lediga dagar och bara njuter av husvagnen och den goda stämningen som finns där uppe. Har hört att dem redan fiskat, och badat och sånt. Mysigt själv ska jag börja jobba idag, men är inte så långt pass idag så rätt skön start faktiskt.

Nej nu ska  jag gå in och väcka älskling och sen ska jag dra ida från datan så vi kan duka fram frukost. så vi får det i magen, lilla melvin ligger här så sött bredvid mig och bara ler. :) tjingeling.

a dental appointment today

Godmorgon, i det härliga vädret. Idag är min sista lediga dag just nu så idag blir det givetvis först tandläkaren och sedan bär det nog av till att spela lite tennis.

Nej nu ska jag dricka upp min kopp med varm oboy i sen blir det bussen ner till stan och till tandis :( . ahahhaha tjingeling uppdaterar detta inlägg ikväll.

we received a visit from my little brother's mami.

Natt inlägg, sitter i soffan nu och kollar på tv. Älskling sitter intill. Ida och Sara har nyss åkt ner till sjukhuset med lilla melvin, bara till att hålla tummarna att allt går bra! Therese kom nyss och hämtade dem så hon körde dem ner eftersom att bussarna slutat gå.

Nej lite om dagen nu, vaknade upp hos älskling blev att vi åkte ut till väla och handlade hans bänkpress, plus massvis med olika vikter. Sen begav vi oss ner till söderpunkten och in där och handlade ett dataspel till lillebror. Vidare hem och ta det lugnt snackade med mamma lite och sen kom lillebrors mami, så blev det mycket stoj och prat då, väldigt trevligt. Blev även goda pannkakor. (y)

När lillebrors mami hade åkt, så blev det att hjälpa mamma och fixa saker mikan åkte ner till träningen för att träna inför ladenburg och under tiden packade mamma och fixade för dem åkte till bengtfors nu ikväll mikkans kompis nadine följde också med, alltid roligt. själv ska man jobbajobbajobba.


 


a delicious meal

puuh vilken dag, blev att vi rörde oss en lång runda idag. promenerade in till höganäs som är ca 6km, gick en runda där sedan begav vi oss hem till carina och vilade en sväng sen kom marcus så blev att snacka med honom och kolla lite på fotbolls vm på tv;n. 

Vid 18 var vi tillbaka men blev att vi städade upp och tog tvätten. När vi var vklara begav vi oss till citygross och storhandlade och nu är vi äntligen hemma för dagen! men har varit en sköndag! 

Så nu blir det att laga lite snitzel, pommer och bearnesås, men ungen klurrar just nu så vi har en sån gubbe här som kollar, likso allt fungerar även spisen, men så fort vi startar ungnen så säger det puffs. Haha hm, vi som är  så sugna på pommes idag men i värsta fall får vi gå in och laga dem där inne. 

Nej nu kan jag inte ligga här med, men sen när allt är klart så blir det en film med hjätat med gottis. så tjingeling ha en nice kväll.  


take a bracing walk

så jävla snygg, är jag! (;

lite sen uppdatering men imorse vaknade av att mobilen låg och vibbrerade, och det visade sig vara mamma. Hon ville att vi skulle passan lillebror under tiden hon äntligen skulle till tandläkaren. :) Så det slutade med att vi gick upp och tog på oss och sen fixade skjuts till bussen.

Passade lillebror, medans dem kollade på film tog jag ett bad och sen gjorde v mig lite, för sen när mamma kom hem igen så blev det att åka ner till stan och fixa sommarkortet, eftersom att jag åker så mycket buss med baby och sedan jobbjobbjobb.

När mamma kom hem, kom även mikkan och moffe från väla för dem hade varit och handlat skolavslutnings kläder till hennes skolavslutning imorgon. ja tiden går fort för henne med, redan åttan nästa för henne och då börjas det med betygen, och sjäålv börjar man ssista året på gymnasiet, wihoo. :)

Blev även att mamma och pappa gick in i budgivning idag till ett hus, och hittils leder vi så bara hoppas på att vi kommer att få huset, för vill verkligen flytta ditt. men som sagt ska aldrig hoppas för mycket för då går det bara åt skogen. som sagt, (y)

nej nu ska jag och älskling ut och gå en kvälls promenad. det behövs det också. bara mysigt och underbart! love it. tjingeling.

glorious summer days


Bilden är tagen igår kväll (:

sitter och lyssnar på musik och njuter av en god drink och bara har en mysdag med älskling. så underbart! ♥ blir snart att laga lite  god middag och sen ikväll blir det att gå in och tända ljus och bara lägga sig i jazussin och bara njuta av det sköna! (: 

Är så glad över att jag har en sån undebar familj som alltid finns för mig, och alltid ställer upp när det skulle vara någonting. Även om jag inte är hemma så ofta längre så ska ni veta att jag älskar er, och ni betyder sjukt mycket!


Snart börjar det även med jobb, och då ska det jobbas satan i det, har så härligt schemma. Tufft men bara att njuta när pengarna man tjänar sen. Mohahah!


very blowy

sitter på ett lan cafe nu med älskling och basse, väntar även på simon som är på väg hit. Sen lär det bli night gibb tills klockan sex imorgonbitti. (: Har varit dålig på att uppátera men som sagt ibland har man annat att ta itu med, och då hinns tyvärr inte bloggen med i svängarna riktigt.

Men som sagt ha ett riktigt bra somarlov, och njut nu verkligen utan sommarlovet, jobba och tjäna pengar. Festa, myskvällar i de blåsiga vädren, och allmän bara njut av ledigheten. Nej nu har jag ej tid att sitta här, så ha det nice så skriver jag mer imorgon. Tjingeling ;b

only one day!

skolavslutning idag då, riktigt skönt men nu väntas det jobb och pluggande till körkortet. Har inte så mycket att skriva just nu men kommer  mer imorgon om dagen och så vidare men tre bilder kan nu allt få sen idag.

   

   


a glorious summer's day

Skolavslutning idag, så skönt det ska bli ocghh slippa allt pluggande. Men egentligen slipper jag inte allt för om jag ska börja på körkortet så blir där ju nytt plugg. Men det är sådant man får ta. Älskling har precis tagit bussen mot sin skolavslutning. Så stiligt och fin han var, så snart ska jag dra mig mot jennifor så ska vi börja att göra v oss där. (:

Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen packa mig för att cykla. Nej nej nu kan jag absplut inte fdastna mer vid datan, klockan bara tikkar iväg så fort. shopshop.




force through a decision

godkväll! fick nyss ett samtal om ett av mina beslut som jag ska fundera ut över. Men tyckte det var skönt att få det samtalet ikväll eftersom att mycket snurradse runder i mitt huvud kring det. Kändes bra att få höra hur det låg till och det gjorde det mycket lättare och klarare att ta beslutet. Är självklart väldigt fundersam på hur jag ska göra och vad som egentligen blir bäst för mig själv. Driva igenom ett beslut

nej nu ska jag faktiskt ta och kurra ner mig uunder mitt gossiga täckte, och snack lite med älskling. Såklart blir det en film på nu, hm ska det bli serierna hem till midgård eller ngn vanlig skräckis eller komedi film. 



- Låt tankara flöda! -  

himlen är oskyldig blå.

ligger i sängen och funderarar. men vet egentligen inte om jag kommer komma någon värt alls. allt har bara börjat snurra runder och det tar aldrig stop. Man får alltid veta ngt nytt om dagen. vilka beslut ska man ta, och vilka ska man fortsätta att sjukta fram?

Det ända som återstår är våga och vinn. men är det så lätt då, tänk om man gör fel och vågar men förlorar? nej nu ska man inte låta så puttputt, men funderar på att riinga vårdcentralen imorgon och be om någon tid där då, måste kolla upp två saker. :) 

skolavslutning imorgon beslutade mig idag för vad jag ska ha på mig, blir en klänning med ett par korta jeans shorts under sedan en jeans jacka över om det blir för kallt, och mest troligen blir det klackar imorgon (: så skönt det ska bli. men blir ju mycket jobb över sommaren jobbar som sagt hundra procent, plus att jag tänkte trycka in körkorts teori där på kanske får la se, hur mycket jag orkar med egentligen. Men har iaf börjat att läsa i körkortsboken, det är alltid ett steg.

nej nu ska jag minsann gå in och lägga mig i ett skönt bad och sen funderar jag på att kanske dra och sola om jag får för mamma men då lär det bli ett bad till sen ikväll igen efter¨solningen då. vill  ju vara lite brunare till imorgon, fan benen ska synas då och då får dem inte vara  krit vita haha. 

   



volleyboll

vaknade upp så tidigt, skall snart och lämna lillebror på förskolan. Sedan blir det hem och ta på sig kläder till volleybolls tuneringen som vi skak ha idag på skolan hela dagen. Hoppas att vi vinner. Skulle egentligen haft brännboll men på grund av regnet är det inte så smart. 

Men som sagt ny dag och då blir det nya tag. Har lite saker som jag skall ta itu med när jag kommer hem. Men nej nu skall jag går och väcka älskling och sen blir det att gå och lämna lillebror. Tjingeling
 

Gammal bild på malin, mig, jennifor och vevve <3

maybe

kväll, funderar på om man skulle tagit på sig och gått ut och promenerat en sväng nu innan man kryper ner i sängen och startar en film. Blir även att ligga och kolla lite i körskole böckerna och läsa lite tror jag. Älskling sitter intill mig nu och han luktar bara viol efter dem jäklans viol askarna. haha men dem är goda! ;p 

blev även en liten vila stund idag, i en timme med älskling. Var så trött efter dagen och hängig så det var väldigt skönt. Gick även bra nere på ... men har dock lite funderingar om en sak. Ibland har man massa tankarn som bara yrar runder i huvudet. men som sagt hur det blir med dem det vet man aldrig. mohahah ;D <3

i love you darling <3
 
  


nagelförlängning.

sitter och dricker en kopp kaffe nu med syrran, men håller samtidigt på att ordna lite saker och ting här på datan. Haqr börjat lära mig nu med mina naglar, som sagt första gången jag har det och är så fruktansvärt ovan. Men som sagt börjat vänja mig, och nu närmar det sig skolavslutningen också. Endast två dagar kvar. :)

Ska ha brännbolls tunering i morgon i skolan och möta dem andra tvåorna på skolabn och givietvis i första omgången nhar vi spid;arna men klart vi ska vinna inga problem. haha! fick som sagt mina bety idag inte ett ända IG skit skönt. hade hyffsat bra betyg med kunde nog gett mer och uppnåt lite bättre i fler ämnen för det var alltid på millimetern i de flesta ämnena som jag kunde uppnåt bättre. så i trean blir det satsa stenhårt. (y) 

här ser ni en lite dålig på på hur naglarna blev, fotade snabbt med mobilen men kommer förhoppningsviis bättre bilder sen. Som sagt bilderna är inte alls bra, men kommer nog snarre bättre bilder sen.

 
bild 1                          bild 2  

shoppshop.

Godmorgon! dagen började med att jag och älskling vaknade upp och gjorde v oss för att ta bussen in till stan. där vi gick år vars ett håll jag till träningen och han till skolan. Efter träningen så blev det att vi skulle åka med ante så blev att vi först gick till honom och hämtade bilen sen körde han och lämnade oss på skolan. Först elin och sedan mig och jennifor.

Blev även en del prat när vi skulle gå av om brottningen, om vårt betyg och hur det komme3r bli. Så nu i veckan eller kanske ikväll blir det ett sámtal och sen efter det kommer jag att avgöra om jag ska fortsätta att gå på brottargymnasiet eller om jag ska välja något annat där istället. Som sagt jag vill lyckas.

I skolan hände inte så mkt mer än att gå in och säga hej och hejå igen för sen slutade vi. Soft skulle egentgligen slutat kvart i fyra men nu blev det halv elva istället. Jag och jennifor gick och käkadei maten sen följde jag henne en bit så snackade vi..

Om en och en halv timme skan jag vara nere i stan och möta upp älskling sen ska vi vidare och fixa lite saker. Ha4r även tänkt att börja skärpa till mig nu och börja läsa till körkortet, mamma och pappa har ju redan betalt så nu ska jag börja, med teorin hade jag tänkt mig (: hoppas på att jag klarar det detta året. mitt mål är att hålla igång, och klara det innan 2010;s slut.




myskväll.



vaknade upp med älskling bredvid när regnet smattrade mot fönstret. Blev att fixa ihop sig för skolan, sen käka lite frukost. Nice dag i dag,  blev hem om en sväng snabbt på hållan och väck älskling och se till så han kom till skolan.

Efterskolan blev det hem om snabbt och packa om väskan, och ner till bussen och möta upp älskling i stan och vidare ut till honom.
Ikväll har vi bestämt oss för att ha en myskväll eftersom det passar perfekt i detta vädret att kurra ner sig under täcket och äta god mat. Sedan starta en skräcis, komedier med gottis till (:


50års fest

har precis duschat, så ska snart göra v mig inför kvällen, för idag blir det 50års fest! Under dagen har vi hjälpt till att förbereda eftersom väldigt mycket som skulle göras. Så nu blir det att vi ska fixa till oss lite, :)

Iförr går var jag och fixade till mina naglar för första gången,  skit snygga för fasen. Kommer lite bilder senare. men har inte haft til till att sitta och skrifva på bloggen något så darför det blivit lite dåligare uppdatering. Sorry for that!

Blev även en skräckis film igår kväll med baby, maxxan, linus och frida. Trevligt! Var ävfejn på jobb igår, roligt att vara tillbaka där med en sväng men ska ju jobba där i sommar så :) längtar. goda pengar och en allde4des uttmärkt och härligt jobb. bara till att gilla, det är bäst! .

fika

sitter hemma hos älskling nu, har nyss ätit mysig middag med ett stort iskallt glass cola blev det idag. Gottgott. var i skolan idag, blev väldigt mycket plugg och reda på våra betyg. Hyffsat härligt faktiskt.

Blev att ta en fika med mamma och moster en sväng om idag innan jag åkte träffade även lilla söta edwin (: Sitter här och funderar på om det är dags att byta header? ..

haha hade även låite knass idag i skolan, men som sagt alltid så porrig ;)


mys kväll



Kväll, Blir snart att lägga sig i soffan med älsklingen och bara mysa.
Emma och tildis har nyligen gått hem, hade besök av dem här i några timmar, alltid så trevligt och roligt blev att vi käkade lite medans dem mikis och emma var och sola och fram med en stor cola (y) . Ibland får man ha det också!  Varit lite deppigt väder, men som sagt det blir vad man gör det till så det slutade med en toppen dag. Nej nu ska vi mysa lite, upp tidigt imorgon útan någon försovning :)

Grekland

Sorry alla mina läsare, har varit dålig på att uppdatera på grund av att jag varit i grekland i åtta dagar. Har varit helt fantastiskt underbart var där med min familj och moffe men han ingår som sagt i familjen (: Blev väldigt mycket bad, god mat, lång promenader och en helt fantastisk vecka. Har väl blivit lite brunare iaf, än innan men om jag gemför mig med dem andra är jag vit. Haha! har massivs med bilder som kommer senare.
Blev en hel del nya kläder, brillor och kepsar handlade även llite till älskling där nere. (: När jag kom hem var redan baby hemma hos mig, mysigt <3 så blev direkt in i sängen och lägga sig så lång dag och natten varit. (;

Tbx till skolan blev det idag tisdag, skulle ha idrott imorse men blev bara jag och ante så blev att vi pratade lite ock så sen blev det hem och följa med mamma och lämna lillebror och sedan in om äffaren ovh bageeriet och handla bullar. Fikade när vi kom tibx sen var det dags för mig att gå till skolan igen. (y)
Hade en underbar dag i skolan idag, riktigt prima! Blev även ett prov som jag inte viste om men det gick hyffsat för att inte veta någonting. :)

Sitter här framför TV;n nu och tittar lite tv med en kopp kaffe som gjort mig jävligt kissig, så blir väl snart toa då för min del, haha nej men väntar på att älskling ska komma och sedan kommer nog emma och tildis för ska kolla tildis en liten sväng när dom drar och solar. Skulle egentligen passat lillebror men slutade med att han är i klippan och ska sova hos ida coh fredrik inatt så hoppas dem får det kul. :)


RSS 2.0