sova?

siitter här i köket med en kopp kaffe, rakt över mamma. Båda två har sovmorgon men ingen av oss klarar att somna om, så blir att ta det lugnt nu på morgonen och sen bär det av till skolan för min del. Har soft dag idag går bara mellan 09:35-12:00 så sooft.
Ska skynda mig  ner till stan s nabbt efter skolan och kolla om där är ett par snygga tights och ta ut pengar annars blir det att vänta på baby och sen blir det ut ikväll, som sagt det ät ju VALBORG (;
Hoppas bara på att det kan bli lika fint väder som igår.


flitig

Sitter här framför data skärmen och kollar runder lite. Har nyss gjort färdigt mina läxor, så känns skönt att ha det gjort så man kan börja bli avslappnad i kroppen i kanske snart gå in och lägga sig i ett bad.
  Känner mig väldigt flitig idag, kort skoldag, gjort mina läxor, mejlat magnus om skolan och varit och handlat till mamma. Puuh vem vet vad som väntar här näst? Blir väl att ta det lugnt lite och fixa lite inför morgon dagen eftersom att det är valborg :)

Har även bestämt mig för att börja träna på måndagar på klubben. För sen har jag tisdags mornarna på Olympia. Tycker att det räcker med två dagar nu, så jag hinner med i skolan plus att sen har jag idrott på måndagar och onsdagar och styrketräning på torsdagar. Det blir perfekt.


godnatt

ligger här i sängen nu och har nyss gjort färdigt inriktnings läxan om en god gärning som jag valde min lillebror på :) skit snyggt blev det. Men annars har jag inte gjort så mycket idag har rätt mycket i skolan just nu med inlämnings uppgifter och massa skit, känns som hur mycket som helst, pluggar hela tiden? *
Hade tänkt att gå till min metor imorgon och snacka lite med honom om lite saker som jag kommit på, som är väldigt viktiga så hoppas att jag hinner med det för har kort dag i skolan.

Men nej nu ska jag lägga mig och mysa med älskling, godnatt sovgott"

besviken

Dagen började med morgon träning, vet inte men fick en känsla av att jag också vill få lika mycket uppmärksamhet på min brottning som dem andra, även om jag inte tävlar eller tränar så mycket på fritiden men jag har valt brottnings gymnasiet och då ska jag känna att jag får lika mycket ut av det som dem andra och får lika myckket satsning som dem!
idag kände jag att det plingade till i klcokan om att det inte är så, men jag vill ha bra betyg, jag är där, gör mitt bästa, vill vara med på allt, och göra allt? klart jag vill känna att detta ger mig också något...

Men ánnars var det inte så mycket mer som hände denna dagen, förutom att blev lite besiviken på morgonen.
Fett gammal bild på mig och tvilling :)

bryggan

På kvällen när vi kommit hemma från marknaden och lugnat ner oss,  bjöd älskling ut mig till bryggan, en resturang som ligger vid havet med fin havs utsikt. Riktigt mysigt dag hade vi och sen bara en mysig kväll på resturangen och bara kunna slappna av, en helt underbart fantastiskt kväll. Jag älskar dig baby <3


höganäs marknad

förlåt för att jag varit så super dålig på att uppdatera men har verkligen inte haft någon ork till att sitta på datan, så darför har det inte blivit några inlägg på ett tag men ska försöka att bli bättre med det nu igen!!

Om helgen:
Fredags blev det bara fredags mys med älskling och ut och powerwalka i en timma eller så, sen hände inte så mycket mer. Men på lördag var det upp vid 09 tiden och ut och gå en runda, så mysigt sen gick vi upp och käkade frulle och gjorde oss i ordning för höganäs marknad, missade tyvärr mamma och dem där, men bestämde träff med ida och melvin där sen blev vi bara fler. Jenny och felicia åkte med ida in och sen gick vi och hämtade upp mormor och när vi gjorde det så var moster, robban och lilla edwin där. Så blev att snacka lite med dem och sen begav vi oss ner. Gick ett antal timmar där nere men det var super mysigt må jag säga <3 Blev 7par nya strumpor och 10 munkar mums!


mys

nyss kommit hem från skolan, började 8-12:00 idag så soft dag har det varit, men egentligen har tiden inte varit till någon nytta, klart gjort allt som skullat men även bara lumpat runder på skolan med emma över allt och stack och åt på lektionen utan att petra märkte något :p thihi!!

idag blir det mys med älskling först bio mest troligen och sedan ner och gå längst stranden lite :) har även fixat klart abenomanget så att jag och baby kan ringa och smsa gratis till varandra för så mycket som vi snackar haha typ 24/7 eller ngt ;p <3

BIKINI

ligger i sängen och bara myser lite, kollat runder på lite kläder och bikini som jag verkligen vill ha ;P har man inget att göra just nu så varför inte kolla runder lite, ska snart prata med älskling, vi ska kolla på clash of the titans imorgon, och det ska bli så mysigt och sen efter det ska vi gå ner till stranden och gå lägnst vattnet <3 

vill verkligen ha denna bikinin nu i sommar!!
GE MIG DEN! :D ENDAST 500KR!! THIHI


ros

vaknade upp med mitt hjärta när klockan ringde för honom, men blev att hålla honom sällsakp så nu kunde jag inte somna om så blev att äta frukost och snacka lite i telefon. Börjar klockan 12-13:00 idag, soft dag haha har bara svenska så det är skönt att ha såna dagar ibland fast det är så sällan!

Kollar lilleman lite nu när pappa är i väg och handlar blommor och sen ska han hämta mamma för hon slitar redab halv elva den lyllosen! Fast grannarna kom nyss in och ville ha honom med sig ner till lekan och så klart fick dem det :) ..

Igår när baby kom från malmö för att ha varit och kollat på statsteater så hade han handlat med sig en ros hem till mig, <3 hihi sen blev det mys hela kvällen eftersom han skulle upp tidigt idag. han är så undebrar och så gullig.  jag älskar dig hjärtat mitt! <3<3<3

funderare

ligger i sängen nu och funderar lite och lyssnar på musik. Var längesen man bara låg och lyssnade och funderade på saker och ting, mådde inte så bra inatt - illamående, ont i magen med spänningar och hals svidande men har släppt under dagen men träningen imorse gick utämärkt känndes det som och satsar på bra betyg så gäller ju att vara där och göra sitt bästa! för vem satsar inte på bästa betyget egentligen? ;P

Som sagt tycker inte om att sova utan hjärtat men ska göra det inatt igen, tråkigt! :( men ligger och pratar i telefonen nu så mysigt och kollar film tsm, sen blir det sova tsm kostar bara 1kr! tack vare min underbara mamma <3 .  Jag älskar min underbara pojkvän och min familj <3

ge mig sommar!

planera

nja ligger och funderar,funderar och funderar men vet egentligen inte på vad? har kommit fram till lite saker jag ska komma underfull med nu, så får hoppas att jag nu kommer att klara ta tag i det också och inte bara planera och så händer det aldrig. Har nyss gjort ett dokument om vad som skall göras och hoppas på att jag och även kanske älskling klarar av att följa det, hm upp till bevis nu för att se (:

Har även fått veta att sommarjobbet är klart så, nu har jag bara kvar att snacka med chefen om lönen, men tror inte att det ska vara något problem utan kanske går väldigt snabbt och enkalt om det är som jag tänkt mig. Men skönt iaf att veta att sommarjobbet är fixat och nästan klart då, och tider och veckor är redan satta.

Ska betala av datan helt nu då, och sen ska jag snacka med mamma och pappa om det blir att dra utomlands i vinter igen med älskling så får väl hålla tummarna på att jag får, men som sagt jag är 18 (; hahahahah!

Nej ibland vet man inte vad vindarna väntar och hur dagarna blir, så tjingeling vi hörs och ses :)


förebild

Alla har en förebild här i livet!


skolan ;p

dagen började med idrott i skolan idag, puuh hade fys övningar fast i tävlingsformat. riktigt roligt faktiskt tror det gick hyffsat och inte riktigt bra. Sen var det bara samhälls lektion där vi kollade lite om regeringen och gjorde en uppgift som gick fort sen var det hålla i två timmar så gick hem, och åt lite middag för var blodkorv i skolan fyfan vad äkligt asså, men var med mamma ett tag och snackade följde även med och hämtade lillebror. tillbaks till skolan sen och ha naturkundskap och sen sluta så väldigt soft dag idag måste jag säga men snarare seg imorgon tyvärr! ;p 8-16 puuh fyfan!


love



JAG ÄLSKAR DIG !! <3
Du ska veta att du är den finaste jag har, och som finns!
Har så mysigt och roligt med dig, känns som allt bara blir bättre och bättre med dig!! <3 I love you <3


gröningen



gick som sagt till jordbodalen igår, blev att vara ute i två timmar ungefär och mysa lite. men som sagt var det ju brand uppe på tryckeriet också så man skulle ju inte hålla sig ute så mycket men så vi var ute i två timmar sen gick vi hem och spelade lite data och så kom papzii så käkade vi middag och sen dukade vi fram godis, chips och läsk med gottgott på bordet och låg och kollade sommaren med göran (y) ..

dagen idag har varit att vaknade upp bredvid älskling och även lillebror som kom in inatt till oss vid kvart i fem tiden, haha sen blev det att dem spelade lite och jag rymde upp och fixade frukosten så nu har vi ätit och sitter och kollar lite tv, hade tänkt att vi skulle dra oss ner till gröningen snart med lilleman och leka där idag på lekplatsen. sen får vi se vad dagen leder till! men skolan som sagt imorgon ju ;p


jordbodalen

vaknade med mitt hjärta imorse, blev att gå upp och sitta med mamma lite, och nu har vi nyss käkat frukost. Så nu ska snart jag och älskling gå med lillkotten först till emma och hämta upp tildis och sen ska vi fyra bege oss av mot jordbodalen och vara där i några timmar och stoja och ha lite roligt.

Men blir väl att få bort dem två spelnöördarna från datan först innan man kan gå, haha men blir säkert inga problem. sen får vi se vad dagen leder till men det är ju dock lördag så det blir ju myskväll och en film ikväll. Hade tänkt att starta avatar så lillkotten får se den också och sen det regnar köttbullar för båda två  är ju bra och gjorda för barn :)

nej nu får jag ta tag i detta så vi kan dra oss nu, men min förkylning är lite si och så  men det går väl snart över får jag hoppas för det är ju inte allt för kul, men mamzii har blivit bättre den grisen som smittade mig, haha! :) nej ha det bra så kommer lite bilder senikväll från dagen , och även lite bilder sen vi var och bowla och åt pizza :) tjingeling.


GRATTIS



idag är det ingen vanlig dag, för idag är den pappas 45års dag, och jag tyckte väl att jag började se dem gråa hårstråna på huvet komma och snart behövs fan käppen med asså, haha. Nej men hoppas du haft en trevlig och härlig dag och att du  blev överraskad nu ikväll.

Annars blev det skolan idag först i en och en halv timme sen var den slut, skyndade mig hem och hämtade vince så blev det att åka ut till klippan hos ida och gå en runda där i stan och sen upp och baka kanel bullar som blev super goda sen fixade lite och sen blev det hem att fira pappa och så kom älskling också så nu ska vi passa lilleman hela helgen (y) men imorgon bär det av till jordbodalen med han och lilla tildis som mvi ska hämta upp så blir väl att vara där i ngra timmar sen hem och kolla lite film och ta det lugnt duscha och bli rena inför kvällen och laga ngn good mat! :) 

nej nu ska jag lägga mig och mysa med mitt hjärta som ligger här bredvid och spelar lite, ska gosa mig in till honom, och kela lite är genom förkyld och tung i huvet så blir tidig kväll för oss båda men tidig morgon väntar imorgon <3 , tjingeling 
  

kväll

ligger här i sängen och mys pratar med mitt hjärta, är svin trött som fan funderar på att sova men ska först läsa lite läxa. har blivit duktig på det nu thihi. Blir att åka till ida imorgon efter skolan med lillebror och vara där ett tag till hjärtat sen slutat skolan, så blir det hem på kvällen och fira papzii lite han blir ju doock 45år en gammal gubbe som snart behöver en käpp då ju (; haha!

nej nu har jag inte tid att skriva så nu blir det mysprat med älskling och sedan kolla film! så ha det så nice så skriver mer imorgon efter skolan går bara en och en halv timme så det är rätt soft faktiskt :) tjingeling.


hälsade på .

vaknade upp bredvid mitt hjärta i morse när väckar klockan ringde.
Blev att åka till bussen och vidare till skolan, skulle ha redovisning nu på morgonen med anders om brottningen ju, kändes som om det gick bra iaf och det lät så också och fick även ett litet tips från honom. :)

ida kom en sväng till mig på skolan också, då även elin också träffade melvin. Vi satt med henne hela våra lektioner ut, haha men hade gjort det vi behövde och fick även veta att jag hade fått VG på min apu inlämning och på det muntliga. :)

Härligt väder är det idag också, men vad leder dagen till ? imorgon blir det iaf att åka till klippan efter skolan och baka en liten kaka men syster , och träffa henne. Har riktigt soft dag imorgon, börjar halv tio och slutar klockan tolv så bestämde att jag skulle komma ditt efter skolan för sen är det bara till att möta upp baby när han har slutat och hem för imorgon blir papzii 45år alltså en gamal gubbe, jag och ida ska ge han ngt tillsammans <3 får la se vad det blir. men men nej nu ska jag prata med älskling för nu kommer han snart tjingeling <3


mycket?



har nyss gjort klara specialidrotts uppgiften till imorgon, har redovisning 8:10 om brottning vad jag tycker är viktigast där, ex: vad, hur och varför man tränar det eller rättare sagt jag.
Har även gjort svenska man tänkte be mamma hjälpa mig med vissa frågor imorgon bitti när jag kommer vid tjugo i nio så får hoppas att hon är hemme då :) får förstod inte riiktigt hur jag skulle skriva.

Såg även att du kommenterat mormor, jodå allt är bra med mig, har tänkt att ringa dig nu de senaste dagarna, veckan men har haft så mycket nu. Men tänkte snacka med ida och sen höra om vi inte kunde åka tillsammans igen, för tyckte det var väldigt trevligt och vill ju defentivt så stärk kontakt igen . <3

snart blir det att äta kvällsmat med min lilla klantskalle sen blir det bara mys och film ch sova blir ju upp tidigt imorgon bitti igen ju.

brottning?
Undra hur mkt jag har tappat egentligen, vågar man gå till matan på klubben och träna en gång ?? för att se hur mycket jag ligger bak och ta igen? ta igen går nog aldrig men kanske börja en gång där i veckan iaf? Eller nej känns ju bara dumt att komma nu efter så lång tid.
har ju mina tisdags morrnar, men får se men tror inte det blir ngt men får se om det blir ngn gång till i livet .

lillebror


som sagt ja jag har fått tandställning och här ser ni det, men så är livet ibland måste man även om man ser ut som en häxa, men här är en bild på mig och lillebror när vi skulle gå till willys och handla och sedan gå till lekplatsen :) Riktigt mysig kväll blev det, älskling kom när vi var på lekplatsen så stannade vi ett tag extra, .. Vi hade en mysig kväll tsm. Vi lagade maten tsm som slutade med potatis,kötbullar och brunsås med lingon och ketchup, riktigt gott blev det och alla hjälptes som sagt åt. riktigt roligt, vi längtar redan tills lördag <3
 

lekplats

som sagt jag säger att jag aldrig har ork att gå till träningen på morgonen men sen när jag väl är där så är det så himlans roligt och underbart.
Snart kommer älskling hit, och då ska vi passa lilleman så får vi la sen vad vi ska hitta på för någonting, hmm kanske bort en runda till lekplatsen eller något och sen hem och mysa och spela lite eller något. Men ut en sväng det ska vi så vi får röra på oss lite, sen kanske det även blir att laga mat och baka någon efterrrätt till det hela.

nej nu ska jag städa upp lite och prata med mamma och sedan blir det att ta ett bad <3
- kopp kaffe? -

ork?

puuh tisdags morgon, vaknade vid halv sju inte värdens bästa morgon men men, blir morgon träning nu på morgonen. Fattar inte har aldrig motivationen på morgonen att ta mig ditt, men sen när jag väl är där är det så undebart härligt och roligt, måste ju tänka på mitt betyg. men har varit där alla tisdagar utom en så det ska nog vara lugnt.. det är ju dock inte fritiden som har ngt att göra med träningarna och det är skönt eftersom att jag inten tränar på fritiden så är jag glad att passen är på skoltid så jag kan komma och uppnå kanske ett bra betyg.

idag blir det att vänta samtal från mamma och skolan mellan 8-16:00 sen hem och passa lillebror och så kommer hjärtata idag <3. så får vi la hitta på någonting. Som det ser ut så kanske det blir bakandes eller något, :)

har även 16månader med älskling idag så kommer ett litet inlägg lite senare idag, tjingeling <3

jordbodalen

som sagt ny vecka, nya bekymmer kommer medans andra försviner. Vissa är bara jobbiga medans andra väldigt lätta att hantera, och hoppas på att allt bara blir bra och flyter på.

Ett rädsla för mig är kärlek, det är en ren skräck för mig även om jag har världens bästa pojkvän så tycker jag att kärleken är en skräck för man vet aldrig vad som händer, bäst att ta en dag i taget. Även om jag själv yänker lång siktigt så måste man nog börja vakna upp i verkligeheten, att så går det tyvärr inte till. Man vet aldrig vad som kan hända, så varför inte leva sin dag som den sista varje dag och bara vara lycklig? .

Var på jordbodalen idag med familjen, moffe, emma och tildis och grillade korv och lekte. Det var väldigt trevligt och mysgt. Mycket lek och stoj och även ge ankorna lite bröd. När det var dags att åka hem körde vi hem och lämnade mamma och vince. såkörde jag och pappa och handlade en bärbar data till mig :)

 
love                            lek&stoj

inte skola´

vaknade upp bredvid mitt hjärta imose när veckar klockan ringde vid fem tiden, puuh vad ska man göra men som sagt måndag och då måste man upp. Fixade till mig lite fort, medans älskling sov vidare för han har sovmorgon så jag fick åka själv imorse till bussen men hans pappa men det gick hur bra som helst.

Var hemma vid kvart i sjuk tiden, då var även ida och melvin här, men sen blev dagen ändrad så är inte i skolan idag, ska plugga lite och sånt nu, och äta fruskost med dem andra mamma och pappa kom nyss hem från maxi. Så ha det nice tjingeling .

ida och jag som småttingar ;)


himlen är oskyldigt blå

-ibland följer inte ens fotspår samma väg-


uppdaterat

förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera men rätt mycket har hänt sen sist, och har inte haft ork eller lust till att gå in och skriva. Men i torsdags blev det bara skolan i en timme och fixa ett arbete sen blev det att gå hem och träffa ida och melvin snabbt sen körde pappa mig till tandis, så har tandställning nu. Sen när jag kom hem var ida och dem kvar för hon skulle följa med mamma ner i stan och träffa lillemans föräldrar så jag hängde på sen fick jag och ida en pang av mamma så vi kunde gå och fika och ha det mysigt och så även då träffade vi jenny snabbt.

Fredag till söndag har det varit att lana med älskling, simon, linus, frida och marcus xd även kollat lite filmer men nu ikväll blir det lite söndags mys med älskling och så ska vi snart gå in till hans bror och kolla film med han och hans flickvän skulle egentligen sovit hos mig men ändrade planer. så blir att sova hos mig imorgon och sen hos honom <3



uppgifter

puuh sitter hemma med en kopp kaffe framför datan nu och ska skriva klart om min arbetsplatsförlagda utbildning som även står för APU, har fastnat lite nu så tänkte skriver ett snabbt inlägg och sedan fortsätter där. men har en sådan fruktansvärd träningsverk i ryggen och lite i armarna och magen sen igår morses träning. Så där märkte jag ju själv att det var ett tagsen men det var riktigt skönt för kroppen och jag känner mig själv bättre i kroppen. 

 

träning

Första dagen idag i skolan efter praktiken och påsklovet, börjar 8 med brottning och slutar sen klockan fyra.
Min första tanke var att shit jag har inte tränat på evigheter och dagen börjar med träning och sen slutar jag inte fråns kvart i fyra hur ska dagen sluta? det var mina tankar imorse...

Men när jag satt på cyklen på väg till olympia fick jag en riktigt skön känsla i kroppen av att det endå skulle bli skönt, liksom fint väder och härlig luft kan det göra så man blir på bättre humör? nej!
och träningen gick bra och vi hade så klart vår bästa tränare, han är så fruktansvärd rolig och riktigt bra och han vill verkligen att man ska klara av något :) och det är jag så fruktansvärt tacksam över.

Sitter i skolan nu och har bas/yrk men har inget att göra just nu så väntar bara tills klockan ska bli två så nästa lektion kan börja, men hade nyss samtal med mentorn och det gick suveränt hade inga IG varningar och det var skönt för dem hade en hel bunte har nog inte sett så många så klart man blir orolig men jag klarade mig :) haha

Annars leder inte dagen till så mycket förutom att blir att hämta lillebror när han slutar och sedan kommer älskling och då ska vi laga lite mat blir kyckling curry så jäklans gott, men lillkotten ska få göra det mesta, fast vi ska ju så klart hjälpas åt, <3


påsk

Godmorgon.
GLAD PÅSK måste jag ju först skriva för det glömde jag i torsdags, men hoppas alla har och haft en bra påsk. Men tillbaka till dagen här så blev det att vaknade upp bredvid mitt hjärta. Har precis ätit frukost rostade mackor med oboy, så gott när man vaknat! 

Nu på morgonen blir det bara att försöka skriva färdigt, men det är så jävla svårt! men sen hade jag tänkt att be mamma att läsa igenom och se om hon kan hjälpa mig att ändra eller se om det är bra! Annars är det bara städning som gäller nu på morgonen och sen i eftermiddag blir det ut. tjingeling.

 

shopping

var några dagar sen jag skrev nu, men har tyvärr inte hunnit för i onsdags var det hel dag med älskling då vi åkte in till stan och satte oss och åt, sen gick vi till kulla gå gatan och handlade lita nya kläder och spel, för mig blev det en ny vårjacka och kläder och detsamma för mitt hjärta <3. Sen när vi satt på bussen hem blev det att vi bestämde oss för att gå en runda på gågatan i höganäs också och där hittade vi vars en tröja till, mycket fint fanns där <3. Sen när vi kom hem blev det att fira leon hela kvällen först blev det att äta taccoos och prata lite sen var det tårta :) gottgott sen var det mycket prat och spel kvällen ut.

Igår torsdags hade vi bestämt med linus och frida så först innan dte blev åkte vi snabbt till citygross för att handla lite sen när vi kom tillbaka åt vi och sen gick vi ut till dem och spelade wii fyfan vad roligt det är och det tar aldrig slut, råkade även få mig en liten box av älskling kontroll alltid snällt haha xD sen hade klockan tickat väldigt fort så då blev det att göra v sig lite och gå in på påsk middag och sen blev det tårtglass efteråt, blev mycket prat och pingis spel och sen var klockan 00 så då pallrade vi oss ut och kurrade ner oss i sängen och kollade film, tog fram lite cola och gottis men det blev inte ens rört för vi somnade direkt. puuusch

dagen idag har vi inte gjort så mycket hade tänkt att åka till ida och dem men dem hade tyvärr så fullt upp idag och ville vara lite själva antagligen så blev tyvärr inte att vi kunde komma idag, har ju inte träffat dem sen bb :( ... men hoppas på att det blir av nästa vecka då. Och pratade lite med pappa imorse, han jobbar och sliter thihi men han hade mcyket i höganäs idga så det var mcyket att köra fram åt tillbaka så har ringde när han passerade oss, det var väldigt trevligt att han ringde, hade precis vaknat men det gjorde inget :)

RSS 2.0