Godmorgon mina kära läsare

Kan inte sova så sitter i soffan nu på en lördag redan klockan 08:00 puuh, tråkigt! Baby och lillasyster ligger fortfarande och snarkar så gott. Orättvist. Ikväll bär det av, så har rätt mycket som skall hinnas med idag innan kvällen kommer, och baby ska hjälpa mig <3 :)

Hm, funderar på om jag ska gå ut och göra en kopp kaffe så ögonen också piggnar till, dem vill ju allt fortfarande sova som sagt. Ida och melvin var här och sa hejdå till oss igår, alltid trevligt :) Emma och tilidis var okså här för att säga hejdå igår till oss, alltid trevligt :), men man vet aldrig med dem om dem dyker upp idag också.. HAHAH 

Fick handlat min bikini efter många många om och men, och då hittade mamma också en ny, skit snygg. Sen handlade vi ett par shorts till lillkotten också. Ur snygga. Bestämde även en liten privat sak igår som också skall göras när jag kommer hem, ska ringa till .... och få en tid.


FLUM

Sitter här på inriktiningen och skriver om psykosocialt arbete. Där vi har valt vad vi vill jobba om men just nu har jag fått stopp och pallar inte mer så nu är det bara att sitta och vänta ut de sista 29minuterna! Sitter här med jennifor och johanna och har väldigt trevligt. har varit en total flum dag idag för mig del, men en super dag. Bara att älska denna dagen <3

När jag väl har slutat så ska jag snabbt hem och träffa ida och lila melvin och säga hejdå eftersom vi åker imorogn till ...  ja det har jag inte avslöjat än men det märker ni när jag kommer hem ;) Ska iväg med mamzi till väla och handla en bikini men är så kräsen men egentligen inte utan dom jag sett har bara varit så äckligt fula !!

Men idag är det kris så idag bär det av till väla, där finns alltid får jag hoppas. Ska även fixa klart alla andra små grejor som jag inte hunnit med för imorgon ska det bara vara en ledig dag och vara med mitt älskade hjärta <3 Oj glömde baby kommer ikväll när han varit och klippt sig en riktigt snygg pudding det men han är bara min <3


HJÄLP, TRÅKAR IHÄL MIG I SKOLAN!!


igen?

vaknade tidigt imorse när veckarklockan ringde, låg kvar till kvart över sju sen blev det upp och ta en kopp te vid fönstret och bara njuta av vårvädret. Ringde tandläkaren akut igen.. blev att dem fick klämma in mig idag också så jag fick fixat min tand. Så får hoppas att den håller nu men har inte ätit på 3timmar nu så nu ska jag gå och göra lite spagetthi och köttfärssås tänkte jag.

Har även snart tvätt tid. Så allt blir klart nu innan vi åker, har varit och solat nu två gånger igår och en förra veckan, brukasr ju aldrig sola min var tvungen att göra det nu innan vi åker. Har även packat färdigt och snart är jag klar med alla läxorna som stod på min lista kanske 5 timmar kvar att plugga bara men får ta det lite lugnt.

Imorgon blir det skolan, till klockan tre om inget händer nu igen. Men annars vidare efter blir det till väla för att hitta en bikini hittade ingen nu igår, :( så får hålla tummarna att jag hittar en förfan annars får jag panik .

Nej nu ska jag göra i ordning inför tvätten, tjingeling.


Inget jippi!

Fukking helvetets skit, varför ska ingenting fungera för? Trodde att det var färdigt nu och att det skulle fungera men nej absolut inte det heller, så blir att ringa tandläkaren imorgno igen och bli stammis eller någonting? vad ska dem tro egentligen?

Sitter här, och blir bara så jävla förbannad och ledsen. Kan fan ingenting gå rätt till!!

JIPPI!!

För-eftermiddag.
Kommer ni ihåg min lista jag var tvungen att hinna med denna veckan, har börjat komma någon värt nu iaf, men det tar sin tid allt ihop .. Men ska snart iväg med mamma igen och handla en bikini idag så det också blir klart. Har även varit hos tandläkaren och fixat det som skulle göras, så det känns skönt. Fick mitt schemma idag från mitt sommar jobb. Jobbar  ungefär 100% som en normal gör. Blir gött med pengar för tusan, 20 000 ungefär kommer man ju att känna. Men 9000 av dem kommer gå till körkortet och lite till datan som blir klar.  Hinner kanske även att träna ikväll, men det får vi se, för måste hinna klart med pluggandet också. Tjingeling.

Denna veckan ska jag hinna med bland annat att göra:
- Bokrecension
- 2 stora inlämnings uppgifter i inriktning.
- samhälls kunskaps klart inför redovisning. avklarad
- YRK - färdigt inför redovisning
- Svenska inlämnings uppgifter
- Om kroppen i idrott och hälsa.
- Schemmat till sommarjobbet.
- naturkunskaps prov?
- Handla till ledigheten...
- Fixas med privat saker.
- Tandläkaren.
- Städning ..
- Träna.
- Packa.
- Sola +


Många tankar, men ingen slutsats.



dagen som förändrade mycket i mitt liv -2009-


 




- tandis

Godmorgon alla mina läsare :)

Hoppas ni haft en bra sömn inatt för det har jag haft. Vaknade av att veckar klockan ringde först halv 7 imorse och sedan klockan 7 igen då det var dags att gå upp, men kom på att jag inte ska gå till skolan idag på grund av förhinder..

Ringde till tandläkaren nu imorse men alla special tandläkare var på utbildning, :( så får hoppas att dem kan klämma in mig imorgon, annars har jag ju min tid på torsdag men kan ju verken gå ut eller visa mig såhär.

Sitter i soffan nu med mamma och dricker en kopp kaffe med lillkotten. Men får ängna min dag åt min lista och försöka pricka av lite. Måste bort innan jag åker iväg till solen. Var som sagt och tränade igår, känndes skönt, älskar att träna måste bara få viljan att gå ditt. Älskar känslan efteråt.


gaaaash

Kort dag idag i skolan, men redovisade även i samhällen idag så den bocken är avklarad, skönt. Har också varit nere och fixat tvätte tid till imorgon så jag hinner få allt upp tvättat som jag ska ha med mig. Tränade nu ikväll också eftersom att det inte blir någon morgon träning på grund av att vi ska ha spinning med klassen.

Skulle egentligen varit med på det, ska även försöka hinna men måste få en akut tid till tandläkaren imorgon bitti, kan inte gå utanför dörren annars har hänt en förfärlig sak :(

Känner fortfarande ångest och stress inför veckan vad som måste hinnas med, och det är inte så lätt redan tisdag imorgon plus att jag måste få en akut tid till tandläkaren direkt imorgon bitti dom måste kunna klämma in mig på något höger eller vänster...

i love you baby!!

skola

Godmorgon.
Klockan är snart sju och det är måndag. Veckan är igång. Skolan idag, har idrott nu på morgonen ocgh sedan samhälle x2 och naturkunskap så slutar redan klockan 14:00 idag så det kan vara skönt. Men blir direkt hem och fortsätta att plugga. Nej nu måste jag skynda mig lite, kan inte sitta här hela morgonen. Så nu blir det frukost tjingeling och ha en bra dag! :)


vårkänsla

typ ligger och snackar med baby och kan inte somna. Har lite ångest inför veckan eftersom som mycket ska göras och hinnas med... Men som sagt måste göras, snart är det sommar lov så bara till att tänka positivt och se det från den ljusa sidan.

-Tänk att bara kunna känna leendet på läpparna av att våren snart är här, värmen har börjat komma och när man vaknar av att höra fåglarna kvittra med de fina sommriga färgerna utomhus. Är det inte mysigt?


plugghäst?

kväll som sagt och jag har varit lite dålig på att uppdatera dessa två dagarna men har haft mycket annat att tänka på, och inte haft så mycket tid till data skrivandet. Men det är sådant man måst kunna lägga åt sidan som sagt fast ni är nyfikna.

Har sett att min statistik har ökat på det senaste så får ta och bli lite bättre med skrivandet. har mycket att göra i skolan denna veckan eftersom att jag ska vara ledig en vecka. Blir att jobba på med pluggandet och ligga i för gäller att inte ligga bak sen när jag kommer tillbaka.

Denna veckan ska jag hinna med bland annat att göra:
- Bokrecension
- 2 stora inlämnings uppgifter i inriktning.
- samhälls kunskaps klart inför redovisning. avklarad
- YRK - färdigt inför redovisning
- Svenska inlämnings uppgifter
- Om kroppen i idrott och hälsa.
- naturkunskaps prov?
- Handla till ledigheten...
- Fixas med privat saker.
- Städning ..
- Packa
- Sola


kissie

redan kväll, tiden har gått fort även om jag haft sprall i benen som in i idag. Satt och kollade på Tyras och bellas show idag för första gången nu när kissie var med. Tyckte att det var underhållande men fegt att vara två mot en, tyckte att kissie knäckte dem ett antal gånger, även om det var deras mening att knäcka henne mest. Ock om man opererar sina läppar och bröst man väljer väll själv sitt eget utseende eller?


lung dag

Sitter här med hjärtat intill, har nyligen ätit frukost. Ska snart ut och gå en runda när jag druckit upp mitt tee. Funderar på att ringa mormor och höra om jag och älskling kan komma en runda innan vi ska åka vidare hem till oss idag. <3

Dagen idag blir det nog mer att ta det lugnt, och ta dagen som den kommer. Inget bestämmt eller planerat så vill ni något är det bara att smsa eller ringa. För nu måste jag dra mig, eftersom att det är fint väder och då är det inte datan som gäller! Ha nu en fantastisk dag. Tjingeling <3


17månader <3

Godmorgon.
Hoppas ni haft en härligt morgon, för det har jag. Igår blev det först att åka och spela tennis i två timmar, blev bara snabbt hem om och hämta saker och äta sen åkte vi ut och spelade lite golf. Har aldrig spelat riktig golf för ut och det vasr skit svårt men jag träffade bollen hela tiden. Och ibland var jag grym men sen kunde bollen oxå bara komma typ tio meter när den skulle gått 70meter haha xD men hade  en underbar dag med min älskling och dem som var med.

När vi kom hem blev det upp och spelade lite wii, super mario riktigt kul var det. Hade kamp mot varandra oxå under banan så man dog hela tiden typ, så vissa blev litee arga men bara på en bra nivå haha tyckte väl inte om att förlora mot oss andra ;) ..

Under tiden vi spelade bllev det dsags för mat thaikyckling gryta med ris och grönsaker gottgott. Sen hände inte så speciellt mycket mer för då var klockan redan 23:30 så vi gick ner och möss ner oss i sängen och slocknade nästan direkt :) skööönt!

Hahah typ jag?


packa

Nyss kommit hem från tennisen, super skoj älskling var riktigt duktig. Någonting för honom det kanske? Nu ska vi ta och packa ihop oss för vi ska åka hem till hans mamma eftersom att hans fabro är där så ska alla samlas så ska vi ha film kväll som innebär skräckiisar och sedan är det vem som är bäst på wii jag kommer fan vinna bara vänta, så skriver jag mer ikväll om alla mina guld (; haha


tennis

Godmorgon alla mina läsare (:
Dagarna bara springer iväg, det går så fort nu den sista tiden men idag verkar det bli ett skönt väder gemt emot igår när det bara regnade och smattrade mot fönstren men det var mysigt. Så idag håller vi tummarna lite för idag hade jag och älskling tänkt att åka och spela tennis. Medans jag sitter här och skriver står älskling och gör frukosten idag som ska bli äggröra med baccon, och till det blir det god svartavinbärs saft.

Har så mycket jag måste hinna med nu innan nästa vecka, mycket som står på schemmat som inte blir gjort så får ta tag i det nu tänkte jag. Men som sagt röd dag idag så får nog vänta tills nästa vecka med vissa saker. Idag är det den 2010-05-13 med det menar jag att jag och älskling har även 17månader, så får se vad vi gör dagen till då, men som sagt vi ska och spela tennis om ett tag så får vi se vad som händer senare ..

saknar även min syster och hennes familj lite, träffar dem så sällan :(


klart

regnet bara smattrar mot fönstrena och har gjort det hela dagen, skit väder men det är ändå mysigt när man är inohus i värmen och gottar sig! Elin ringde och väckte mig imorse, hon skulle ha min miniräknare till nationella idag i matten så hoppas det gick bra för henne. :) Blev även klar med vår samhälls uppgift att lägga upp budget för en kommun, väldigt svårt faktiskt men ändå lätt när man klarar knäcka nötten som sagt.



Ven

Puuh vaknade upp bredvid älskling och även mikan i detta ruggiga vädret, när klockan ringde. Kollade ut hur kylligt det var ute medans det var sån värme under täcket. Ville bara ligga kvar men nej var tvungen att gå upp för skulle lämna lillebror på dagis och sen skulle moffe hämta mig så han kunde köra mig till råå för hade friluftsdag idag och då skulle jag till ven (:
Blev att delade tandem cykel med emma igen, riktit skoj blev ut i åkern och sådan lite som vanligt, förrvånade mig inte riktigt när vi skulle ta vår egna lilla sajtsing runda som sagt. Men innan dess stack jag, emma, gabby, isabelle, fanny och anna en runda och stannade för att grilla så härligt . . så dagen blev välfigt toppen fast vädret varit lite lurrigt. Här kommer lite bilder:

kränger.


snygg utsikt hade vi ! (:


Fanny ska göra grill spett (:


Det blev lite kallt så vi skulle värma oss över grillen och grilla marschmellos ;p


Hm, gabby blev det rätt? ;p


Isabelle ;p


Annie ;p


hm, vad är det för min egentligen? som man ligger inne med? ;p


Annie och fanny ;p


Liten bild mot danmarks håll.

stannade

Vaknade intill mitt hjärta imorse, så mysigt som vanligt. Blev upp och käka frukost med en kopp kaffe för att piggna till. Gick till skolan och hade idrott som var inne brännboll skit kul var det. Sen var dagen slut men stannade kvar tills klockan blev halv två och jobbade med samhällen med Frida och Isabelle.

När jag kom hem blev det en fika med familjen, emma o tildis och moffe med lite prat alltid trevligt. Nu sitter jag och pratar med älskling i telefon, han är på väg till mig.


cwc

Ligger här vid datan i sängen och lyssnar på musik. Funderar lite på dagen så har det mycket varit att mikkan varit i danmark och tävlat cwc som sagt, där hon tog guldet med sig hem. Alltid skönt för henne, och det tyckte jag hon förkänade efter allt hon kämpat nu på sista tiden. :)

Annars har det att varit att hjälpa mamma lite och mysa med baby, inte så mycket som händer på en söndag som sagt, och har endast en lektion imorgon i skolan sen ska jag till tandläkaren. Vad leder dagen till därnest egentligen? .. det får vi le se hur dagen blir, som sagt dagen får komma som den kommer. Tjingeling

Nej nu blir det mys med älskling, tjingeling.

konfirmation

igår tillbringade vi hela dagen hos kusin vitamin eftersom att hon konfirmerade sig. Så otroligt fin var hon, och riktigt roligt att träffa alla andra eftersom det var ju så längesen man träffade den mesta delen av dem. Alla var så fina och uppklädda. Massvis med prat och trevlgit var det :)

När vi kom hem så blev det att byta om till det rosa myssstället och slänga sig i sängen. Var meningen att jag och älskling bara skulle ligga och dra oss och mysa lite efter dagen men istället så kurrade jag nog ihop mig lite för mycket och låg så gott så jag slocknade totalt. vaknade inte ens när baby försökte väcka mig, så så gott somnade jag i hans famn, mums! <3

Lite bilder från igår:
Så här såg man ut själv (: 
Klänning, kavaj, tights, och klackaskor (;  


Mamma och mormor i kyrkan, så fina (:


Vincent i kyrkan :) härligt smile eller vad !!


Älskling och jag i kyrkan :) haha så alvarlig han ser ut ;p


Papzi i kyrkan med melvin så stilig :)


I scoutt stugan, väldigt kallt inne ;p <3


Fridas konfirmations grupp :) Så fin i håret & allmänt (: 8fn h


Vad är det för min egentligen på dem två boy;sen ;p


Always love!


knassikalas

dagen började med att natten varit helt knassig. Men blev upp klockan 8 imorse, men mamma och pappa var redan uppe men fick även sällskap av lillkotten som tyckte att det var tråkigt att sova haha. han som brukar vara en sju sovare nu för tiden men nu har det blivit för tråkigt tydligen. thihihi.

Blev att äta nybakade bullar och sen hoppade jag i ett skönt bad och nu är det dags för mig att börja göra v mig, för annars kommer jag ju dock inte att hinna bli färdig som sagt. Kommer lite bilder sen efter dagen och kvällen. oj har ju glömt och skriva vart vi ska, jo min kusin ska konformera sig idag och det är något man bara gör en gång i livet som sagt. all lycka till henne idag på hennes stora dag.

Nej för sören nu måste jag göra en kopp ... tjingelling.

trodde ni va ;p

haha klart man vill veta vad det är jag menar, men det är inte det ni tror!! så förhasta er inte nu va ;p
passar lillkotten nu, medans dem andra är och handlar lite, blev att jag hämtade honom på dagis sen gick vi till willys och handlade glass där vi även träffade anki (:

Just nu hjälper jag mikan med lite saker, hon åker som sagt till danmark idag ju, ska bli skönt att slippa henne faktiskt, haha nej bara skoja hon är underbar <3. Men nej nu ska jag inte sitta här med ska ta och göra något gott, slutade tidigt idag började klockan 10-12 idag och det var bara teater så härligt, men nej nu måste jag sluta babbla för snart kommer emma och dem :)

mysställ blir det nu!

ojoj (;

-ByZ-
"Baby girl" 
 
kan musik få en att tänka tillbaks på olika minnen? både hemska ock goda - javiisst!
Sitter här och funderar och tänker på lite tankar.. Ibland vill man
bara kunna spola tillbaks tiden och förändra saker som har hänt,
men som inte går.
Vissa saker som man bara vill kunna glömma och må bättre, men
det går tyvärr inte och det är det som är så jobbigt ibland, att tankar
inte kan kontrolleras.

land vill jag bara glömma och kunna förlåta-
Jag är ledsen, det kommer alltid att stanna mellan oss..






förbannadd!

vet inte vad jag ska säga om dagen & går dagen men javisst! 

kort skol dag idag. Började med s-idrotten men ingen kom så jag gick hem igen.
Blev inriktining första lektionen med föreläsning, och sedan svenska. Min skoldag!
Kom hem, så kom pappa och marfar så drack kaffe och åt två munkar med dem :)
Sedan begav jag mig till stan där jag möte upp älsklig.
Åkte hem till honom, möss och han lagade mat till mig, så samtidigt kollade vi på
film sen när den var slut så blev det att diska och göra pannkakor (: gottigotti..

Fick även veta att grannarna som bor över oss ät dumma i huvet!
Så jävla sjuka i huvudet, bara för att vi försvarade vår andra granne rakt över oss
som är så sjukt trevlig, snäll och underbar.

men nej nu ska jag ej sitta här mer, hejdå!!
så jävla farbannad man kan bli. . .


GLAD

fattar inte riktigt hur jag kan vara så morgon trött på mornarna, men får la hoppas att det snart ger med sig. Dagen igår var alldedes utmärkt. Morgon träningen var riktigt skön och allt gick suveränt. Prat och träning ser verkligen fram emot nästa träning men blir ju inte nästa tisdag för då har vi friluftsdag så ska till ven, så kom på nyss att måste messa ante sen! Men annars hela dagen var utmärk träningen, skolan och här hemma bara ett stort plus när baby också kom :) 

Dagen idag, vaknade upp med mitt hjärta intill mig när veckar klockan ringde, men blev att vi låg kvar och drog oss i 45-min sen upp och så käkade jag frukost och han gick ner till bussen. När jag hade ätit ringde baby, snackade lite sen gjorde jag v mig och packade idrott kläder sen bar det av till skolan. Hade välidgt kort dag i dag, började 8:10 med resurs och sen idrott och Yrk sen slutade jag 12:10 så rätt soft dag, men kändes som om klockan var mer när jag promenixade mig hemåt på grund av att vädret känns lite lurrigt.

Snart ska jag packa till ikväll och sen blir det att möta upp hjärtat i höganäs och sen vidare tills hans papzi. Tänkte se om jag hade något att plugga idag, ellelr har ju alltid det men om jag hinner ska fixa lite små saker också. Men något som jag glömt säga är att sommar jobbet är helt klart nu, med allting så nu väntar jag bara på mitt schemma som redan är klart som jag ska få, ojoj min timpeng är inte dålig ska jag lova (: blev skit glad när jag hörde vad jag skulle få i timme, tror ni hela mitt ansikte lös eller, javiist!! .

nej nu kan jag inte sitta här och feta mig mera, nu måste jag ... tjingeling


morgon trött

puuh tidig morgon som vanligt, som det tar emot att gå upp men nej upp det ska jag! vaknade när klockan ringde, låg kvar och så ringde älskling, han var också uppe gott, så han fick mig att gå upp och göra en kopp varmt grönt tee. Ibland är man nyttig haha ;p 
  Lång dag framför mig, bouya! nej vet inte varför men hatar tisdagar på något sätt. Det kan bero på att det är ända dagen jag går till klockan fyra. Bara att ta dagen som den kommer. Träning klockan 8:00-10:00, sen är det bara vanliga lektioner, men hade tänkt att jag skulle försöka vara duktig idag så jag känner det när jag går hem,  fast man är så jäklans skoltrött så man närstan bara vill .... nej men nu är det snart dags att åka för fasen bara 19 dagar kvar!
HELL YEAH HÅLL I HATTEN FÖR HÄR KOMMER VI ......  

Nej nu ska jag ta och drícka mitt tee, och fixa pakningen till träningen och sedan skolböckerna, har även skola på lördag :( , men bara i en tímme sen ska jag och älskling på konfirmation hos min kusin (: stor flicka nu ju! ..Tjingeling


DETTA ÄR JAG NU:

 

pannkakor

ligger här i sängen nu och är dags för en film och mys, men ligger och tänker lite på dagen vad som hänt idag egentligen. Skulle egentligen tränat idag eftersom att det är måndag och ja sa att jag skulle börja träna på måndagar, men stod och hjälpte mamma med maten och sen städade på mitt rum och när jag var klar och vi satte oss för att äta tittade jag ut genom fönstert och sa: oj när börjar träningen det är måndag typ, så var klockan redan halv sju... så får ta det på tordag istället, och bara ta det lugnt nu resten av kvällen. 
  Kollade nyss på top modell och till det stod jag och gjorde pannkakor, skit gott (: annars har inte så mycket hänt idag får la vänta och se, ligger och pratar med baby i telefon nu så nu så blir det tjingeling . 

 

dålig natt

kvällen igår mådde jag inte så bra, som ni såg på facebook kanske:
  varit ute och gått med älskling och simon i två timmar idag, på vägen hem blev det längst stranden, så mysigt. Men känner mig inte alls kry i kroppen ... känns helt trött, tung och bara allmänt vill sova så hoppas att det är bättre imorgon, var ute i 2timmar till med baby nyss, men blev inte piggare så får la se. men godnatt för nu ska jag sova och kolla film med baby ♥

Men somnade inte fråns halv fyra på morgonen blev att väcka älskling hela natten, att det var för kallt, för varmt osv.. lite synd om honom men han stod ut och gjorde det för min skull <3 . Men åkte hem om imorse för att hade glömt nycklarana, packade idrotts kläder och sen blev det vidare till skolan för var bara hängig imorse men det släppte efter ett tag. Kom till skolan var det idrott och sen samhälls kunskap. Hade hålla i två timmar sen efter så stack hem och åt lite och sen tillbaka igen för att göra naturkundskaps provet. men känndes som om det gick iaf! :)

men nu ska jag bara ta det lugnt och mysa lite och plugga lite, sånt är livet.. Tjingeling




valborgs helg- söndag!

ligger i sängen och bara myser lite, älskling och simon sitter och spelar, funderar på om jag ska vara med en sväng eller om jag ska gå och duscha får la se vad jag väljer. Väldigt fint väder ute idag iaf, så blir nog en lång promenad med älskling i handen längst stranden och runt i höganäs.
  Man ska ju inte missa chansen att vara ute när det är fint eftrsom vädret är så lurrit vissa dagar så man hellre kurrar ner sig inomhus, så nej nu ska det bli en lång skön promenad!
Har även fått svar på mitt mejl, och nu ska det bli tag i det också känns skönt att få fixat upp det nu i veckan så är det mysteriet löst eller vad man ska säga haha!

Igår var det ju första maj som alla vet, jag och älskling tänkte inte på någonting satt på bussen är på väg ner till knutan men så är där avspärrat över allt, och bussen viste inte hur den skulle köra men sen blev vi avsläppta vid det huset typ där rättegångar och sånt går ;p så blev att vi började att promenixa mot knutan massa polis helikoptrar i luften över allt, men en polis berättade för oss att det var högern mot vänstern kännde oss så efterblivina haha!!
  Men gick mot kärnan där va typ15 såna polis bussar, och 30poliser om inte mer, och typ 10riddande och några andra civil bussar men förstärkning i.. Och massvis med människor oct det kom bara mer o´mer av både ock .. men när vi väl tagit oss upp över käärnan sen så kom pappa och hämtade oss där, för han hade även fått hämta lilla sara (: <3 
  men men nje nu orkar jag inte ligga här och skriva mer ska be älskling att gå upp pch göra en varm kopp oboy till mig och jag lovar till 1000% att han gör det! <3




VALBORG

30 april - 1 maj
Fyfan blev att åka till väla med mamzen fick en ny skinn jacka och en ny tunika så jävla ur läcker!! Blev att duscha och göra sig ren och fräsch inför kvällen, tog sin tid att göra v sig. Tog bussen ner till stan när hjärtat ringde och sa att han och simon var på väg.
  Jovisst lilla kikki i vit klänning, svart skinnjacka, leggjeans och högklackat (y) toppen! haha nej blev bara så jävla snygg!! (; möte upp dem i stan sen blev det att gå till hannes där emil och basse redan var. Sen kom dem andra så spelade gitarrhero och ... sen begav vi oss ner till tivolit där jag träffade elin och eddi men även makki med flera... När vi varit där ett tag blev det tråkigt, eller inte tråkigt men vi fick panik fan blev att dra till knutan och upp till båtarna och över till danmark förfan!! Slapp betala på vägen ditt, haha vadå smet på (a) haha nej men gubben sa till oss ni kan bara gå på det är lugnt. Sen när vi kom så var det meningen att vi bara skulle tura, men fick hoppa av... Blev att vi gick i danmark en sväng och sen blev det båten över vid halv 1 sen tog vi bussen hem vid halv två när vi käkat :) Tjingeling och tummen upp för den kvällen <3 .

Idag blir det lan och va med leon och simon, skulle egentligen ut men vädret är sej och så så bestämde oss för ha myskväll så det blir spela lite, kolla film med smått och gott godis och läsk.. haha och nej mamma jag ska försökak ... du vet vad jag menar. Hahah <3 

Bilder kommer sen på hur man såg ut, om jag pallar! (;


RSS 2.0