true love



GODNATT SOV GOTT & DRÖMSÖTT!

kokoko

puuh vilken natt, legat och vändigt och vridit på mig hela tiden somnade inte från 5 imorse. Har legat och frösit och sen blev jag för varm och svettades och sen frös jag, sviin jobbigt och så har det hållt på så hela natten!
Ett stort grattis till ida och fredrik som flyttar ihop till ett idag, så roligt och härligt för dem. Får ju åka ut någon dag och kolla på hur deras lägenhet ser ut nu när den är färdig, och sakerna kommit på rätt plats. Och så är det inte lång kvar till lilla melvin kommer, stor lycka till dem alla 4 sen för man får ju inte glömma den andra lilla gullungen heller :)
Nej nu är det snart frukost sen blir det att ta på sig och göra v sig tänkte att skulle försöka lura i älskling att vi ska gå till hans mamma idag istället för att åka bil eftersom vi ska klippa oss och så, så skönt väder det är så käns det som om att det är gå väder i luften och det är bara typ 5-6km ditt, bara bra motion för benen hihi.

ge mig!

såja sista inlägget nu innan jag går och lägger mig klockan är dock endå snart två så, så dem två trögskallarna får vara uppe själva för nu börjar jag bli lite susse sugen alltså trött men hittade ett par grejer jag verkligen vill har här på internet, här kommer tre av dem:

  

Fyfan dessa tre vill jag verkligen ha, ja får väl se sen någon gång i livet om man handlat dem eller inte, men just nu är dessa något jag verkligen vill ha till sommaren, sån sommar känsla i kroppen nu fan (:


yk

förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera, inte min mening, lovar att jag ska bli bättre på det men har haft fullt upp nu i dagarna så har inte haft så mycket tid till datan. Men lovar att jag ska bli bättre eftersom kollade min statestik och den har höjt sig väldigtmcyket mer nu, och då blir det roligare och intressantare att skriva även om man inte får så många kommentarer så ser man att det är människor som följer ens blogg ändå. 

Igår var jag och älskling på väla och sen IKEA där vi handlade nya saker till vårt lilla *hus* eller vad man ska kallad det, men blev mest saker till köket eftersom att nu i veckan ska vi ju få nya skåp också, alltid roligare :).. 
Sen har vi bara varit iväg lite här och var, men just nu är mache här så idag blir det bara spel nu ikväll och lite film, melodifestivalen var ju innan och igår var det ju la lets dance och myskväll :) 

Har även tänkt lite och så, skulle egentligen varit med på SM men egentligen hur kan jag få det? har ju inte tränat så mycket på typ ett halvår vist brottningen finns inom en men man tappar så fruktansvärt mycket och nu på DM kom jag ju bara 4 och varför avra med på ett SM om man inte blir bättre klarar man inte DM vad har man då och göra på ett SM men som sagt det är bara mitt eget fel att jag inte tränat och varit så positiv på brottningen men är det så lätt om man kände som man gjorde innan? fast det är ingen som vet hur jag kände bara jag själv sen är det många som tror att dem vet men det är det inte även om dem tror att dem förstår mig så har dom bara fel. Jag är som jag är och jag kommer inte att bli någon annan, jag kan säga rakt ut att jag har motivationen kvar inom mig men sen vet jag att det är folk som inte har kvar motivationen om mig. Och är det inte någon som tror på att man ska lyckas igen är det lönt att satsa då? 

Så nu blir det att träna på tisdagar i skolan, och sen böja på GYM med älskling och sen får vi se om jag känner någon motivation inom mig själv allt mer och från andra håll och kanter......

Nej nu ska det bli lördagsmys så hoppas ni andra också får en härlig lördag för det ska jag ha! 
Tjingeling (y). 



 


tankar /;

ibland kan man inte vara mer än vad man är, fast hur man än hade kunnat önska sig det! men man får väl inse en dag att man inte kan vara mer än tillräckligt!! Man gör som man gör och man gör så gott man kan men ibland slutar det inte alltid på bästa sätt, men hur mycket man än försöker så kommer man inte längre än väntat och hur mycket man än försöker glömma går det inte, hur mycket man än försöker bli bättre så går det inte, ibland vill man bara kunna åka någonstans och bara njuta av friheten där man inte kunde tänka utan bara haft sån lättnad inom en.

blås, men inte för hårt!


Finns så mycket tankar och funderingar man bara hade viljat få ett svar på fast ibland är dem verkliga svaren för svåra att hitta, eller kunna tänka ut själv? Ja som sagt livet är inte lätt när det är svårt! men det är inte svårt när det är lätt heller! ;) tjingeling


fullrulle (;

idag har inte mindre varit en härlig dag, blev upp och käkade lite frukost och sen bar det av till badhuset med älskling, leon, erik och carina men när vi kom fram var klockan bara 12 och badet öppnade inte fråns klo0ckan två, så blev lita funderingar men slutade med att vi sköt med luftgevär och sen spelade bowling och sen var klockan tre och då bar det in till badet (: riktigt härligt och roligt, men man blev helt slut i kroppen sen när vi kom hem blev det lite mat och sen åkte vi hem till mig och så blev det lite myskväll och nanna zzz, godnatt!!


god middag till melodifestvalen

happhapp då var det ätiti god middag som baby gjort till oss, blev kyckling och pommes med tillbehör riktigt gott och på med tv;n och så var det dags för melodifestivalen många bra drag men darins låt var riktigt bra och den andra som gick till globen. Dem var klart bäst.
Blev bara ner och skriva lite nu snabbt för vi ska upp igen och kolla en film tillsamans som vi hyrt sen blir det ner och spela lite spel med grabbarna så renskriver mer imorgon tror jag tjingeling (:

bloggar

har precis kommit hem från tennisen med älskling som vi varit och spelat i 2timmar nu men just nu gör jag inte så mycket, älskling åkte precis iväg och ska hämta lite saker och sedan handla lite mat till ikväll men jag valde att stanna hemma så nu sitter jag här för mig själv och har lita tråkigt men kollar ju grabbarna lite. Men annars sitter jag bara här och lyssnar på musik och bloggar runder lite, men faktiskt rätt intressant om man hittar något kul som jag gjorde nu med det förra inlägget men e det verkligen sant? men finns bilder på skillnaderna så jag är dum eller rättare sagt jag tror på det, så funderar själv på att prova något i den stilen, vill ju inte bli en tjockis ;p

Kvällen som väntas in nu blir ät första äta middag med älskling som han ska göra, hoppas det blir trevlig och gott, sen väntar det film och melodifestivalen med dem andra, ja vem vinner och vem försvinner egentligen? hmm.
nej nu ska jag ta mig i kraggen och gå upp en sväng tjingeling.

tjock?

Här kommer mina allra bästa tips om du vill bli av med kilon, få bättre hälsa och komma i bikinin till beach 2011

 

Utvärdera dig själv. Innan du ändrar din livsstil tycker jag att du ska börja med att reflektera över dina mat- och motionsvanor. Varför är dom nuvarande vanorna inte hållbara? Hur mår du psykiskt/fysiskt och på vilket sätt skulle du kunna ändra dina vanor så att din kropp mår bättre? Införskaffa dig en speciell "Jag- bok" där du skriver ned dina reflektioner och tankar kring ämnet. Jag utvärderade mig själv innan jag ändrade mina vanor. Jag identifierade mina bra vanor som jag bestämde mig för att fortsätta med och mina mindre bra vanor som jag skulle ändra på.

Gör research:
Ta reda på massor av information kring mat, hälsa och kropp. Läs om olika typer av dieter. Fråga dig själv om din kropp behöver gå på diet eller om det egentligen räcker med att minska på en typ av föda och öka intaget av en annan typ av föda. Bestäm dig för vilken typ av kosthållning som passar din kropp. Jag läste massor kring olika dieter och försökte verkligen ta reda på vad min kropp behöver för att må bra. Internet är en enorm kunskapskälla men även olika bokhandlar/bibliotek kan innehålla bra böcker som gör dig motiverad. Jag bestämde mig för att äta i LCHF-inspirerad mat.

Skriv ned din vikt/dina mått:
Mät dig själv. Hur många centimeter går det runt midjan, vad väger du och vad ligger ditt BMI på? Skriv ned allt i din "Jag- bok". På så sätt kommer du kunna följa din egen kroppsförvanling under tiden. Ta för vana att mäta dig regelbundet. Jag vägde mig en gång per dag och jag mätte sig själv cirka 1/månad under ganska lång period. Det gjorde att jag blev motiverad när jag såg resultatet svart på vitt. MEN kom ihåg att det är inte siffrorna på vågen eller måtten runt midjan som räknas, det är hur du mår både psykiskt och fysiskt.

Ät regelbundet. Det farligaste man kan göra mot kroppen är att svälta. Det kommer varken du må bra av på insidan vilket också kommer synas på utsidan, hår, naglar, hy blir sämre om du inte får i dig alla näringsämnen som kroppen behöver. Ät ofta och regelbundet! Tänk på att maten som du lägger upp ska vara så färgrik som möjligt. Frukost, mellis, lunch, mellis, middag- för att kroppen ska hålla igång för bränningen bör du äta ofta men lite- för bästa resultat! I början av min kosthållningsförändring kändes det jättekonstigt att äta ofta. Jag var förut van att skippa frukost, äta lite till lunch och sedan smälla i mig en gigantisk middag och sedan massor av snacks på kvällen. Det va inte bra alls. Numera försöker jag alltid ha en frukt/nötter i väskan att äta till mellis.

Positiv inställning:
Du kan inte gå in med en inställning att du är "fet och ful och du kommer ändå inte lyckas". NEJ. Här krävs positivitet. Sätt upp mål och beröm dig själv när du lyckas. Behåll en positiv inställning till mat. Kom ihåg att mat är ditt bränsle och kroppen behöver bränsle för att fungera. Titta på matprogram och köp kokbäcker som innehåller nyttiga recept- det gör dig inspirerad. Jag försöker alltid hålla en positiv inställning till allt jag gör- livet blir så mycket roligare då! Jag ser också till att inspireras ordentligt av andra som har gjort en bra viktresa, att se att andra har lyckats gör mig motiverad.  

Engagera dina nära:
Berätta för din familj/vänner att du tänker ändra din kost till lite bätte kost. Kanske är det någon annan som också vill äta nyttigare och må bättre? Oavsätt så se till att ta hjälp av dina nära, dom kan motivera dig dagar det känns extra jobbigt att avstå den där chipspåsen. I början av min kostförändring engagerade jag ingen. Ingen skulle veta att jag skulle förändra mig kropp. Jag ville göra det helt själv, för min egen skull. Men med tiden började jag inkludera mina nära och det var faktiskt bra, dom hjälpte mig med inspiration, tips och motivation.

Motionera:
Ja den här punkten är nödvändig. Att motionera mår din kropp bra av. Det gör också att du får en sund balans. Dock är det inte nödvändigt att gå och köpa ett dyrt gymkort. Nej, använd naturen istället! Gå ut och gå. Powerwalka med en vän eller införskaffa gåstavar/stegmätare om det peppar dig. Jag har aldrig köpt ett dyrt gymkort. Jag har gått mig ifrorm. Ibland har jag dock varit sugen på att ta olika klasser. Då har jag köpt ett 10 gångskort så att jag kan träna yoga och bodypump som jag gillar och mår bra av.



Hittade detta tips på denna underbara blogg som verkar vetig (;
http://kakhusets.blogg.se/


higher

min statistik har faktiskt börjat stiga en del på sista tiden och det är alltid roligt, men vet egentligen inte hur jag ska skriva ett inlägg sitter fan alltid fast typ ett tag innan jag kan börja, men roligt att se att det är en del som börjar vara inne på min blogg (:
har nyss käkat frulle; blev flingor med jordgubbsfil och rostemacka med ett glas oboy, så gott. och nu sitter jag här och bara skriver min blogg och lyssnar på lite musik men jag måste bara säga att higher, erik grönwall är så jävla härlig låt att lyssna på, han gör den låter riktigt bra men i början tyckte jag inte om den så mycket men nu gör jag fan det ;p nej nu sitter baby och väntar på mig tjingeling



ont i magen /;

blev ner till stan med baby och handlade lite smink och en ny nessesär alltid trevligt, men annars blev det hem men träffade även kroon snabbt och snackade liite sen blev det bussen och och käkade lite kebab och kollade på tv och duschade sen har det inte hänt så mycket för har så jävlans ont i magen men har nyss varit och handlat gottgott och hyrt en film till ikväll fast först blir det att se let's dance har för mig att det är idag.

vem tycker du ska vinna let's dance och vem tror du åker ut ikväll?





kanel

tidig morgon fast man är ledig, skit men blev att dricka en vasm kopp oboy sedan väcka älskling så han kunde duscha och så men när vi var klara så hade ida, fredrik och filippa kommit, alltid trevlig men så kallade dem på oss och sa att det var omöjligt att äta en hel matskedd med kanel, och dum nog var jag att testa det.. fyfan så äckligt, men dem hade rätt och kanske värt ett försök att prova om man inte tror på att det är omöjligtt? ;)

men nej har nyss ätit klart frukosten med baby och nu blir det att dra sig ner mot stan och gå sen hem till honom. Så får vi se vad dagen leder till? tjingtjing




dålig dag ♥

skriver bara lite snabbt nu för älskling ligger i soffan och det är mamma som egentligen har datan, men min dag idag efter skolan har väl varit lite upp och ner, inte så bra skulle egentligen tränat idag på klubben men blev tyvärr inte så för orkade inte ta bussen och tycker att det är för mycket orättvisa just nu..

men nej orkar inte med någon alls nu, när man är i en svaka det är då man behöver peppnig och att alla ska finnas där för en men ja ibland kan man börja under, men ja längtar iaf tills jag blir större och bara slipper allt tjat och gnäll  just nu om allt. men men hejdå ska sova nu när klockan bara är nio , wiioo silken toppen dág (y) ...
godnatt ska sova nu och kolla film med popcorn med baby ♥



`bättre tider´ 
 

Godmorgon ♥

Min statistik har faktiskt börjat stiga en del på sista tiden vilket är så himla roligt för då vill man upptadera mer, men fler av er skulle faktikst kunna lägga in en kommentar så blir det ännu roligare och faktikst så brukar jag alltid svara i så fall. Men imorse blev det jävligt stress för lillebror kom in och väckte mig tjugo i åtta, så blev stressad och slängde på mig kläderna och slängde i min två macker och ett glas oboy men det skulle jag nog aldrig gjort eftersom har fått så jävla ont i magen nu, men inte konstigt när man stressar så.

Hant i tid iaf och sitter nu på min första morgon lektion som är i två fucking timmar, puuuh! men håller på att skriva ett arbete men blir att göra färdigt det nu på lovet antagligen eller något sådant men handlar mest om hälsan och om brottningen så är inte svårt.

Sköönt med sista dagen i dag i skolan innan lovet, och slutar tidigt men blir bussen ut till laröd och ska filma en förskola där till vårat projekt, och sedan blir det hem och be mamma ta fram informations bladet från brors förskola sen blir det att skriva det och sen kommer älskling och sover hos mig inatt så mysigt :) thihi ♥

   


Jennifor gör inbrott.

Heejsan,
Nu är det såhär att jag har gjort Inbrott på kikki´s Blogg.
Och mitt mål med det är att jag bara tänkte säga att Kikki är en sjukt go vän.
+ att Jag och hon ska börja Röjja gator igen, Såå.. Passa er!
Puss




oxox; JenniforLoneryd

header ♥

utvecklingssamtalet gick bättre än väntat idag och det är alltid skönt! (:
men annars som ni ser så har jag en ny header mycket bättre, hoppas att ni tycker om den och idag har även alla fått veta min blogg, som ni ser har den varit hemlig och ingen vetat om det och skönt har det varit, men men har inte gjort så mycket idag mer än hämtat min modell bild och träffat älskling ett tag ♥  
Nnu ska jag snacka lite i telefon och plugga lite, tjingtjing.


utveckling samtal ♥

Godmorgon :)
Jag vaknade hemma hos mitt hjärta imorse och var faktikst inte så himla trött fast att klockan bara var halv sju , det är väll skönt med såna morgnar !? Jag åkte hem ock sånt där nästan alla var vakna , kollade lillebror unde tiden mamma körde och lämnade micca på skolan, men tycker att det är synd att mikan inte lärt sig att ta bussen eftersom att mamma har hög feber och inte mår så bra men hoppas att det går över snabbt annaras krya på dig mamma <3 love you.

Har resurstid nu på morgonen som vi inte behöver gå på rätt skönt men ska ha utvecklingsamtal klockan 9 så får la hoppas att det går bra och höra vad dom har att säga, ;P men ska gå själv eftersom mammma är sjuk tycker inte riktigt om det men bara till att lära sig nu när man bara blir äldre och äldre ;p

nej nu ska jag äta fulle så hörs sen :)

baknings dax! ;p ♥

såja varit med mamma och hämtat lillebror, men mamma fick ju la gå i förväg hem hon är nog på väg att bli dålig och det hoppas vi ju inte att det är men så vi bestämde jag och lilleman att vi skulle göra en överraskning eller rättare sagt han skulle göra den så han kockade kaffe helt själv till henne och nu bakar vi kanelbullar mm smaskens, ni skulle allt vilja smaka:

 
kanelbullarna ♥               oboyen ♥

men har även varit semlans dag så blir ner i stan sen och handla en god som det ser ut men känns bara som om att man fettar sig så jävla mycket då, och jag som funderar på att gå ner lite i vikt just nu även om jag tycker att jag väger lagom för min längd och jag mår bra men tror jag mår bättre om jag får bort lite av buga´fettet man har på magen ;p

  
semlor ♥


snökaos + kylla ♥

Vilket kaos det är ute med snö och blåst, det är väl bara inte i skåne !? Måste först och främst skriva att det inte blev någon skola för mig idag mådde inte så bra imorse, hade riktigt ont i huvudet och det bara bankade men det har börjat att lägga sig nu, skönt! så har pysslat här hemma lite nu innan mamzi kommer så hon slipper allt fast det är hennes jobb så får man väl lägga manken till. Men nu sitter jag bara i soffa och kollar lite tv och dricker mitt tv men blir nog snart att ta en fika med ida hoppas jag sen får vi se vad det bär av till att göra.

ska nog även ta och kolla igenom mitt pluggande och kanske plugga lite och göra klart det idag och så får vi hoppas att det blir bra resultat hhade ett stort naturkundskaps prov igår, hoppas verkligen att det gick bra för hennes frågor var cp konstigt gjorde eller rättare sagt skrivna. Måste bara till lägga att jag kände mig duktig igår kväll för tränade på klubben igår igen alltid ett tecken på att det går framåt, men sen när jag kom hem blev det att lägga tig i ett skönt varm bad med en talrik glas med kola/choklad sås och halllon och banan bitar i med strösel riktigt god låter kanske inte så gott när man läser det men prova så jävla gott! blir nog något liknande i kväll framför tv;n tror jag om det finns kvar mm marabou, try ;) 

Ida har även gått in i vecka 35 men 36 på fredag tiden går så jävla fort, men kolla hennes mage så liten och gullig den är, ja en liten skönhets pojke som ska heta Melvin. Hoppas verkligen att allt kommer gå bra nu sista tiden ut också för så jävla dåligt du har mått under din graviditet så är det sjukt, men som sagt inte illa pinkat att du ståt ut, men som sagt han har börjat vända sig och så och du har gått ner om midjan vem vet om hon föder tidigare? Ja vi får väl se men dagen hon är beräknad till är om 37dagar alltså den 24mars. 
Önskar dig all lycka iaf eftersom jag inte träffar dig alltför ofta xD  
 


ALLA <3 DAG ♥

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!
14/2-2010 ♥


kalas ♥

Efter tävlingen blev det hem till älsklings pappa och fira honoms bror linus som fyllde 24,  dem bjöd på taccos och tårta efteråt med god dricka, gott gott (y) så var där hela kvällen och hände inte så mycket annat eftersom att vi var där och sen blev det att gå och lägga sig för det hade varit en lång dag för mig på tävlingen så vasr rätt trött när man kom hem redan och plus att jag blir tröttare när denna jävla snön aldrig går bort eller smällter bort.

14månader med min älskade idag också mysigt mysigt, han ska göra en god middag till mig nästa helg och då ska jag få min present mysiigt, jag älskar dig baby <3 DU GÖR MIG GLAD OCH LYCKLIG ,THIHI :D !!


 ♥


tävling ♥

Puuh hatar tidiga morgnar men upp och göra lite frulle som blev två mackor, en kopp tee och en liten tallrik med flingor gäller att äta ordentligt inför en tävling som sagt.. Fick även en ny sport bh, flask och nya strumpor av mamma till tävlingen väldigt snällt :) 
  

Tävlingen gick väl inte så bra, men hade jag haft bättre kondis då tror jag fakstisk själv att det hade gått mycket bättre och om jag hade haft mer träning och styrka innan det vet man aldrig eftersom att jag inte tränat men hade jag inte haft mitt uppehåll tror jag det hade gått bättre. Men tävlingen startade inte fråns klockan 14 för mig rätt störigt att vara där klockan 9 på morgonen när man kunde haft lite sovmorgon istället men inget att göra åt men första matchen vann jag på fall i andra perioden, men segt det var det. Andra matchen gick inte lika bra som första men tyckte att jag brottades bättre i den, även om jag inte vann men måste lära mig .. tredje matchen gick jag om bronset som jag tyvärr förlorade och arg det var jag kan jag lova efter mina två förlust matcher ringde till pappa och sa att jag aldrig mer skulle tävla men endå skulle jag träna mer,  och bli bättre. SKönt var det att tväla men jag blir bara  så jävla arg på mig själv när jag förlorar, en match som dom säger att jag ska vinna innan man går upp ...  men men får la ta tag i det nu och bruka allvar. En bild från varje match kommer här: 
  
första matchen            andra matchen           tredje matchen 

men sen efter tävlingen i duchen snackades det lite om att är vi bara så här lite tjejer i skåne? hmm tänk det är vi nog men lite synd att alla tjejer i skåne inte kan hålla ihop, eftersom att vi är så lite men endå så bra! så varför inte hålla ihop och ge gärnet tsm?

tjingtjing ;b



invägning, kväll ♥

tränade faktiskt igår på klubben det var ju ett tagsen om inte mer än ett tagsen, det kändes skönt i kroppen man kände att man tappat men det var inte konstigt när man inte tränat på nästan 5 månader, och nu är det dags för DM inte för att jag känner mig i form för en tävling med fem träningar innan bara men bara till att prova och se hur det går och vart man ligger så nu ger det av till invägningen..

såja nu har man varit i klippan och vägt in, vägde in på 62- och ska gå i 63kg lite  nervös är man eftersom att det var ett tagsen. men nu blir det stoj med älskling, här kommer en bild från kvällen:
- så kan det se ut när man ska prova ngt nytt, men skadade min tåå ;p
 

Här har jag trillat av när jag var uppe i luften, ont gjorde det men kul det var det, pappa som smygfotade lite när jag och baby skulle härma mikan och leo, dock bra gick det inte. men  men nu ska vi lägga oss jag måste vara upp vilad inför imorgon.


skridsko ♥

inte hänt så mycket sen i söndags mer än skolan och morgon träningen men idag hade vi först sovmorgon sen kom vi på en onöödig lektion för vi lämnade bara in våra hälsoböker och sen bara snack typ sen blev det bara bussen ner till olympia och åka skridsko. det gick ju som det gick när man inte åkt ett tag sen kan man ju själv tänka sig hur resultatet blev men jag trillade faktiskt inte en enda gång (h) .. det var roligt så nästa vecka blir det ishallen igen fast en nackdel finns ju man får ju så ont i fötterna efteråt. men det får man leva med om man ska bli kung på isen ;)




Melodifestivalen ♥

vaknade med mitt hjärta bredvid mig (: gick upp och passade lilleman ett tag sen så blev det att han och myran skulle gå på bio och se alvin och gänget 2 thihi, men så drog jag och baby hem till honom istället och det ledde till att se melodifestivalen fyfan låt 3-5-8 skulle gått vidare eller till andra chansen, 8 gick i alla fall till globen direkt och ola men låt 3 och 5 skulle gått till andra chansen tycker jag!!! melodifestivalen ska fan vara schlager och inte opera eller någon lugn låt, vad fan tänker människor med egentligen, röven eller?
Låt 3 med linda tror jag hon hete, var fan bäst inom just schlager!  har även kollat runder lite, ska börja träna nu med min älskling mest troligen på friskis och scettis lutar det åt. Men man vet aldrig vart det blir menblir man skadad så finns där andra saker man kan träna under tiden så man slipper vila, för man vill komma igång nu och känna att man börjar komma i form. det är alltid skönt, så är livet :D




FÖDELSEDAG ♥

3/2-2010
Jag lever och idag är det ingen vanlig dag för idag är det min 18års dag, (y)
Jag vaknade upp hemma hos älskling bredvid honom, han väckte mig inatt klockan 00 och sa grattis, kunde han inte väntat till morgonen eller? ;p hehe. men sen åkte jag till min buss och han till sin, men jag hade sovmorgon så jag åkte hem, och då ringer han och berättar att hans skola är inställd nu när han kommit ditt så det var bara för honom att åka hem igen.
Men jag gick till skolan, sen åkte jag och ida till another pretty face och var modeller, bilderna var riktigt fina vissa, och andra inte lika bra, men dem är hur duktiga som helt man får 2 håruppsättningar och 2sminikningar en fin/festlig och en extem och det satt ju kvar hela dagen sen så man var ju extra fin sen hemma på kalaset, bilder kommer senare, sen möte älskling upp och i stan när jag och ida var klara så åkte vi hem till mig och så var det kalas, blev tacoos och sådant gott.
Sen när alla kommit knackade det på dörren när vi barn satt och käkade, min tanke var bara ach det är ingen till mig jag behöver inte öppna så vincent sprang och öppna men det var visst till mig oförväntat, det var min fabro som kom, det skulle bli en stor överaskning för mig och det blev det för jag har inte träffat honom på drygt 4år förutom en gång bara så då spred sig glädje inom en ju. Min dag blev perfekt måste jag bara säga, Mat och paket och allt, tack mama och pappa för mitt körkorts packet, blev riktigt glad ska ni veta. <3
Och även tack till er andra jag blev riktigt glad för det med ska ni veta. <3 .

Sen väntade sängen somnade men älskling bredvid mig och så fort jag la ner huvudet på kudden var det bara zzz. <3 godnatt, och tack för en underbar, toppen dag <3


2/2-2010

Började med punktering på cyklen när jag skulle dra, mycket bra starta på dagen men sån tur jag hade kom mamma så hon körde mig till träningen, mycket svettigt var det men sen hade jag sån tur att jag slapp ta bussen tillbaka för anders min tränare hade också kört idag så jag fick åka med honom tillbaka till skolan. :)

Sen fick vi en ny tjej i vår klass från göteborg, hon kan ju bara tagga ner sin attityd annars kan hon få problem kan man ju säga inget illa ment men endå. Komma kaxig till en klass för att man tror att man ska passa in? Nja inte så smart, började ju med att hela skolan började prata om henne, och hon fick gå själv hela dagen.

Men när jag kom hem blev det att packa om väskan och sedan möta upp älskling nere i stan så åkte vi hem till honom så pluggade jag lite, och sedan kollade vi film och spelade och tog det lugnt bara för imorgon är det ju min födelsedag :) WIHOO.


1/2-2010

Upp till skolan och började med idrott, och sen gick jag hem för att jag skulle till röntgen så följde pappa med mig, och det gick väl hyffsat snabbt sen när vi var klara och körde ut från sjukan svängde pappa åt fel hål så frågade jag varför så han bara: Tycker att vi kör till körskolan. Jag bara jaja fattade ingenting men sen när vi satt där så fattade jag att han skrev in mig så nu var det dags att starta med att ta körkortet med andra ord, jippi thihi.

Sen hände inte mycket mer denna dagen utan bara pluggade och tog det lungt, har inte mer tid att skriva nu tingeling.


RSS 2.0