shopping

var några dagar sen jag skrev nu, men har tyvärr inte hunnit för i onsdags var det hel dag med älskling då vi åkte in till stan och satte oss och åt, sen gick vi till kulla gå gatan och handlade lita nya kläder och spel, för mig blev det en ny vårjacka och kläder och detsamma för mitt hjärta <3. Sen när vi satt på bussen hem blev det att vi bestämde oss för att gå en runda på gågatan i höganäs också och där hittade vi vars en tröja till, mycket fint fanns där <3. Sen när vi kom hem blev det att fira leon hela kvällen först blev det att äta taccoos och prata lite sen var det tårta :) gottgott sen var det mycket prat och spel kvällen ut.

Igår torsdags hade vi bestämt med linus och frida så först innan dte blev åkte vi snabbt till citygross för att handla lite sen när vi kom tillbaka åt vi och sen gick vi ut till dem och spelade wii fyfan vad roligt det är och det tar aldrig slut, råkade även få mig en liten box av älskling kontroll alltid snällt haha xD sen hade klockan tickat väldigt fort så då blev det att göra v sig lite och gå in på påsk middag och sen blev det tårtglass efteråt, blev mycket prat och pingis spel och sen var klockan 00 så då pallrade vi oss ut och kurrade ner oss i sängen och kollade film, tog fram lite cola och gottis men det blev inte ens rört för vi somnade direkt. puuusch

dagen idag har vi inte gjort så mycket hade tänkt att åka till ida och dem men dem hade tyvärr så fullt upp idag och ville vara lite själva antagligen så blev tyvärr inte att vi kunde komma idag, har ju inte träffat dem sen bb :( ... men hoppas på att det blir av nästa vecka då. Och pratade lite med pappa imorse, han jobbar och sliter thihi men han hade mcyket i höganäs idga så det var mcyket att köra fram åt tillbaka så har ringde när han passerade oss, det var väldigt trevligt att han ringde, hade precis vaknat men det gjorde inget :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0