höganäs marknad

förlåt för att jag varit så super dålig på att uppdatera men har verkligen inte haft någon ork till att sitta på datan, så darför har det inte blivit några inlägg på ett tag men ska försöka att bli bättre med det nu igen!!

Om helgen:
Fredags blev det bara fredags mys med älskling och ut och powerwalka i en timma eller så, sen hände inte så mycket mer. Men på lördag var det upp vid 09 tiden och ut och gå en runda, så mysigt sen gick vi upp och käkade frulle och gjorde oss i ordning för höganäs marknad, missade tyvärr mamma och dem där, men bestämde träff med ida och melvin där sen blev vi bara fler. Jenny och felicia åkte med ida in och sen gick vi och hämtade upp mormor och när vi gjorde det så var moster, robban och lilla edwin där. Så blev att snacka lite med dem och sen begav vi oss ner. Gick ett antal timmar där nere men det var super mysigt må jag säga <3 Blev 7par nya strumpor och 10 munkar mums!


Kommentarer
Postat av: mormor

tack söta rara kickki bilden blev ju riktigt bra jag är en stolt mormor och en gammelmormor hoppas vi ses snart kramar till er alla

2010-04-29 @ 10:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0